Zelfstandig Adviseur Regiobank

(24-32 uur)
Ben je sociaal vaardig, oprecht geïnteresseerd en zorg jij ervoor dat klanten zich welkom voelen op ons kantoor? Ben je daarnaast commercieel ingesteld, signaleer je kansen en weet je hier een vervolg aan te geven? Dan is deze functie misschien wel voor jou!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Deze vacature is ontstaan vanwege de doorstroom van een collega naar een andere afdeling. Als Zelfstandig Adviseur geef je advies over betaal- en spaarrekeningen, je verricht kashandelingen, je zet commerciële acties op en voert ze uit. In deze functie is het belangrijk dat je wensen en behoeften van klanten signaleert, hierop anticipeert en handelt.

Wat verwachten wij van jou?

·         MBO / MBO plus werk- en denkniveau

·         1 á 2 jaar werkervaring

·         In het bezit van Wft Basis

·         Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen

·         Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig

·         Je bent stressbestendig, flexibel en collegiaal

·         Commerciële, advies- en servicegerichte instelling

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaardenpakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Milajka Doutry, Teamleider Hypotheken, via 0523 - 28 27 26 of 06 - 29 56 51 61.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 18 oktober 2021. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

Acties