Zelfstandig Adviseur RegioBank

Zorg jij ervoor dat onze klanten zich welkom voelen op ons kantoor in Dedemsvaart? Ben jij daarnaast commercieel ingesteld en signaleer je kansen waar jij een vervolg aan weet te geven? Dan is deze functie echt iets voor jou!

 

Wat ga jij doen?
Als zelfstandig adviseur bij onze RegioBank ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van hun dagelijkse bankzaken. Jij staat onze klanten telefonisch te woord, maar ontvangt ze ook op ons kantoor in Dedemsvaart voor een persoonlijk gesprek. Dit kan op afspraak, maar onze klanten komen ook spontaan binnenlopen.

Jij neemt de tijd voor je klanten en leert ze kennen, op die manier zet je de klant altijd op nummer één. Het is belangrijk dat jij de wensen en behoeften van de klant signaleert. Hierop weet jij te anticiperen en handelen.
Naast het adviseren van klanten verricht je kashandelingen en andere administratieve taken. Door de inzet van je commerciële skills weet jij (nieuwe) klanten aan ons te binden. Denk hierbij aan het organiseren van evenementen en/of workshops. Bijvoorbeeld: dit jaar organiseren wij tweemaal een workshop waaronder veilig bankieren en Bank voor de Klas.

Jij brengt mee:

  • MBO 4 of HBO werk- en denkniveau;
  • 1 á 2 jaar werkervaring;
  • Een beschikbaarheid van 24 – 32 uur;
  • In het bezit van WFT Basis of bereid deze te behalen;
  • Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen;
  • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig;
  • Je bent stressbestendig, flexibel en collegiaal;
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling.

Wie zijn wij?
Met ruim 240 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb je vragen over deze functie en of proces?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via d.timmerman@vrielng.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties