Volmachtspecialist (assuradeurenbedrijf)

Heb je kennis van verzekeringsproducten, ben jij analytisch sterk én wil je werken bij het assuradeurenbedrijf van Vrieling? Dan zijn we op zoek naar jou voor de fulltime functie van volmachtspecialist!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen assuradeurenbedrijf (volmacht). Binnen het assuradeurenbedrijf worden verzekeringsproducten ontwikkeld en beheerd voor al onze klanten.

Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als volmachtspecialist ben je (samen met je collega’s) verantwoordelijk voor de ontwikkeling, acceptatie, analysering, verwerking en registratie van verzekeringsproducten die in het assuradeurenbedrijf worden ontwikkeld en afgesloten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitdragen en toezien op correcte naleving van de acceptatie- en schaderegelingsrichtlijnen. Ook verzorg je de rapportages voor volmachtverzekeraars en verzorg je interne audits.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring als volmachtspecialist of in een soortgelijke functie
  • Je hebt ervaring in en kennis over de zakelijke markt
  • Je bent in het bezit van de diploma’s Wft Basis, Schade particulier en zakelijk, Inkomen en Assurantie A of je bent bereid om deze diploma’s te halen
  • Je bent communicatief vaardig en analytisch ingesteld

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een jong, enthousiast team, goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fernando Buitenhuis, telefoonnummer: 06-20006972.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot en met 31 december 2020. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, solliciteer dan via onze website www.werkenbijvrieling.nl, en klik bij de juiste vacature op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.