Verzekeringsadviseur Binnendienst Particulier

Ben jij oplossingsgericht, kun je goed luisteren, duidelijk communiceren én heb jij ervaring in het adviseren over  particuliere verzekeringen? Fijn! Want dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Als verzekeringsadviseur bedien je (samen met je collega’s) onze klanten op het gebied van particuliere verzekeringen. Samen met jou willen wij komen tot een 9+ klantbeleving. Je hebt dagelijks via telefoon en e-mail contact met klanten. Je geeft verzekeringsadvies, je sluit verzekeringen af, beantwoordt vragen, plant afspraken en verwerkt wijzigingen.

Als binnendienstadviseur werk je samen met jouw collega buitendienstadviseur om te komen tot groei van enthousiaste klanten in jullie gezamenlijke klantenportefeuille.

Verder ben jij zelfstandig en een echte teamplayer en weet jij dit te combineren door actief naar commerciële signalen en behoeften van prospects te luisteren en deze door te zetten naar jouw buitendienst adviseur als ook naar collega’s van de afdelingen Hypotheken & Financieel Advies, Makelaardij en Bankzaken. Vanuit onze missie willen wij dat onze klanten rust, continuïteit en zekerheid ervaren in hun financiële zaken.

Jij brengt mee:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in het verzekeringsvak
  • Je bent in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Schade particulier
  • Je hebt een commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Je bent bereid om af en toe ’s avonds en in het weekend te werken

Verder heb jij ervaring binnen de verzekeringssector als adviseur waarbij je klanten adviseert op het gebied van particuliere verzekeringen. Jij bent flexibel, gedreven, enthousiast en accuraat. Jij neemt graag het initiatief en bij jou staat het klantbelang hoog in het vaandel.

Wie zijn wij?
Met ruim 240 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, makelaardij, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste klant. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en wij willen uiteindelijk komen tot een 9+ klantbeleving!

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf met een prettige werksfeer. Vrieling biedt naast een marktconform salaris ook goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is de mogelijkheid mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb je vragen over deze functie en of proces?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Coporate recruiter, via d.timmerman@vrieling.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

Acties