Van Start in de verzekeringsbranche! 

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? En heb je interesse in de financiële sector en voornamelijk de verzekeringsbranche? Dan hebben wij iets voor jou! Binnen Vrieling Adviesgroep bieden we namelijk een éénjarig persoonlijk traject aan waarin jij het vak leert. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder. 

Van Start 
Het doel van het programma Van Start is om jou binnen een jaar te laten ontpoppen tot een echte verzekeringsprofessional. Tijdens het traject word je op zowel professioneel als persoonlijk niveau gecoacht. Je ontwikkelt in een jaar tijd je vaardigheden en leert elke dag bij over de laatste trends en ontwikkelingen in je nieuwe vakgebied. En niet onbelangrijk: vanaf dag één word je betaald. 

De elementen van het programma 
Om ervoor te zorgen dat jij je ontwikkelt tot een verzekeringsprofessional bieden we in ons programma de volgende elementen aan: 

  • Training en examen Wft Basis en Wft Schade Particulier 
  • Individuele coaching 
  • Training in persoonlijk leiderschap 
  • Communicatietraining 
  • Stage op verschillende afdelingen 
  • En nog veel meer! 

Van Start tot finish 
In de eerste vier weken van het programma krijg je training in de modules WFT (Wet Financieel Toezicht) Basis en Schade particulier. Daarnaast is er ruimte om tijdens kantooruren te studeren, zodat je aan het einde van deze maand je examen met vlag en wimpel haalt! Deze examens zijn essentieel om te halen als je werkzaam wil zijn binnen de financiële sector. Zo ben je goed op de hoogte van de wet- en regelgevingen op het gebied van financiële producten. Je krijgt goede begeleiding en voldoende tijd om deze WFT diploma’s te halen. Daarnaast krijg je communicatietraining en leer je over het gebruik van de verschillende systemen waar we mee werken binnen Vrieling. Als laatste vul je een aantal testen in, zodat het inzichtelijk wordt wat je ambities, drijfveren en vaardigheden zijn. Zo wordt het traject gevormd aan de hand van jouw behoeften! 

Na vier weken start de stageperiode. In de komende elf maanden loop je op verschillende afdelingen mee en krijg je regelmatig trainingen voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo leer je wat écht bij je past. Na een jaar wordt het traject feestelijk afgesloten en kom je in dienst bij Vrieling op een functie die bij jou past! 

Welkom bij de familie 
Vrieling is een financiële dienstverlener in het oosten van Nederland. Bij Vrieling werken ruim 250 medewerkers in drie vestigingen in Zwolle, Hardenberg en Dedemsvaart. Het familiebedrijf houdt zich dagelijks bezig met adviseren van particuliere en zakelijke klanten op financieel gebied. Denk hierbij aan het kopen van een huis, het afsluiten van een caravanverzekering en het inventariseren van bedrijfsrisico’s. Het succes van Vrieling zit in het persoonlijk contact met de klant. Onder het motto rust, continuïteit en zekerheid staat Vrieling klanten in iedere levensfase bij. 

Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf dat zich inzet voor een goede werkomgeving. Wij bieden daarom een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een uitstekende pensioenregeling waarbij je als werknemer geen eigen bijdrage hebt en de Vrieling Academie waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen met workshops en trainingen. 

De mogelijkheden binnen Vrieling Adviesgroep 
Omdat het programma helemaal gericht is op jou, passen we het programma aan naar jouw wensen. We kijken naar je vaardigheden maar ook naar je ambities en drijfveren. Daarnaast willen we graag de juiste match maken tussen jou en de afdeling. Gedurende het programma van één jaar werk je op ongeveer 2 à 3 afdelingen mee. Binnen dit jaar of na afloop zul je een functie definitief gaan invullen. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende functies die we hebben, verwijzen we je naar onze website: vrieling.nl/over-vrieling/onze-medewerkers. 
 
In de leergang van februari 2023 wordt na de eerste maand onderscheid gemaakt tussen Vrieling Verzekeringen en Vrieling Specials. Als je kiest voor de specials word je voorbereid op een baan in de nichemarkt van Aveco (caravan- en camperverzekeringen) en Vetera (oldtimerverzekeringen). Kies je voor Vrieling Verzekeringen, dan stoom jij je klaar voor het werken op de afdeling van Verzekeringen Particulier of Zakelijk. 

Voor wie is Van Start? 
Voor dit programma willen we de focus leggen op mensen die een carrièreswitch willen maken, op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of zich willen oriënteren op een nieuwe sector. We vragen minimaal 5 jaar werkervaring en mbo-niveau 4/hbo/wo geschoold. Iedereen is welkom, ook als je al in de financiële sector werkzaam bent maar toch graag wilt specialiseren in de verzekeringsbranche. Wel vragen we van je dat je betrouwbaar bent, goed kan samenwerken en de ambitie en de drive hebt om er 100% voor te gaan. We gaan namelijk Van Start met jouw carrière! 

Interesse in de vacature?
Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan via de knop ''solliciteren'' of verstuur je CV en motivatiebrief naar d.timmerman@vrieling.nl en we komen graag met je in gesprek!

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Heb je toch eerst nog vragen?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via d.timmerman@vrieling.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Acties