Van Start in de verzekeringsbranche! 

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? En heb je interesse in de financiële sector en voornamelijk de verzekeringsbranche? Dan hebben wij iets voor jou! Binnen Vrieling Adviesgroep bieden we namelijk een éénjarig persoonlijk traject aan waarin jij het vak kan leren. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hieronder verder.

Van Start

Het programma Van Start is vanaf dag 1 betaald en het doel is dat wij jou graag willen laten ontpoppen tot een echte verzekeringsprofessional. Tijdens het éénjarig traject word je op zowel professioneel gebied als op privégebied gecoacht. Je ontwikkelt jezelf zowel op vaardigheden, kennis als op persoonlijk niveau, dit vinden we erg belangrijk binnen Vrieling Adviesgroep.  

De elementen van het programma

Om ervoor te zorgen dat jij je ontwikkelt op professioneel en persoonlijk gebied, bieden we onder andere in ons programma de volgende elementen aan:

  • WFT basis en schade particulier
  • Individuele coaching
  • Training in persoonlijk leiderschap
  • Communicatietraining
  • Stage op verschillende afdelingen
  • En nog veel meer!

Van Start tot finish

In de eerste vier weken van het programma krijg je training in WFT (Wet Financieel Toezicht) Basis en Schade particulier en zal je ook een examen afnemen. Dit is belangrijk om te halen wanneer je werkzaam wilt zijn binnen de financiële sector zodat je goed op de hoogte bent van de wet- en regelgevingen rondom de financiële producten. Je krijgt goede begeleiding en voldoende tijd om deze WFT te halen. Daarnaast krijg je communicatie training en leer je over het gebruik van de verschillende systemen waar we gebruik van maken binnen Vrieling Adviesgroep. Als laatste zal je een aantal testen mogen invullen zodat het inzichtelijk wordt wat je ambities, drijfveren en vaardigheden zijn. Zo kan het traject gevormd worden aan de hand van jouw behoeften!

Na 4 weken gaat de stage periode op verschillende afdelingen van start en zal je regelmatig trainingen krijgen voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Na een jaar wordt het traject feestelijk afgesloten en zal je in dienst komen bij Vrieling Adviesgroep op een functie die bij jou past!

Wie zijn wij?

Vrieling Adviesgroep is een familie bedrijf waar momenteel 250 medewerkers werkzaam zijn. Wij opereren vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle en geven advies over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Wij vinden het belangrijk dat klanten enthousiast zijn over onze dienstverlening.

Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf dat zich inzet voor een goede werkomgeving. Wij bieden daarom een marktconform salaris en goede andere arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een uitstekend pensioenregeling waarbij je als werknemer geen eigen bijdrage hebt. Daarnaast vinden we goed opgeleide en enthousiaste medewerkers belangrijk. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn voor ons twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot onze Vrieling Academie en is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality waarbij bewegen beloont wordt. Kortom, Vrieling biedt goede arbeidsvoorwaarden en mooie mogelijkheden.

De mogelijkheden binnen Vrieling Adviesgroep

Omdat het programma helemaal gericht is op jou, zullen we het programma aanpassen naar jou wensen. We kijken naar je vaardigheden maar ook je ambities en drijfveren. Daarnaast willen we graag de juiste match maken tussen jou en de afdeling. Gedurende het programma van één jaar zal je op ongeveer 2 à 3 afdelingen meewerken. Binnen dit jaar of na afloop zal je een functie definitief gaan invullen. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende functies die we hebben, verwijzen we je naar onze website: www.vrieling.nl/over-vrieling/onze-medewerkers.

Voor wie is Van Start?

Voor dit programma willen we de focus leggen op mensen die bijvoorbeeld een carrière switch willen maken, op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging of zich willen oriënteren op een nieuwe sector. We vragen minimaal 3 jaar werkervaring en mbo niveau 4/hbo geschoold. Iedereen is welkom, ook als je al in de financiële sector werkzaam bent maar toch graag wilt specialiseren in de verzekeringsbranche. Wel vragen we van je dat je betrouwbaar bent, goed kan samenwerken en de ambitie en de drive hebt om er 100% voor te gaan. We gaan namelijk Van Start met jouw carrière!

Interesse in de vacature?

Ben je na het lezen van de vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan via de knop ''solliciteren'' of verstuur je CV en motivatiebrief naar d.timmerman@vrieling.nl en we komen graag met je in gesprek!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Acties