Vakantiekracht facilitair en telefonie

Ben je op zoek naar een superleuke vakantie- en bijbaan? Ben jij dienstverlenend ingesteld, communicatief goed vaardig en representatief? Kan jij onze klanten telefonisch netjes te woord staan en heb je affiniteit met facilitaire zaken? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste collega die we zoeken!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als telefoniste bij Vrieling ben je samen met je collega’s de eerste contactpersoon voor alle relaties van ons bedrijf die telefonisch contact met ons opnemen. Een vanzelfsprekendheid is het correct aannemen van de telefoon en het doorzetten naar de juiste contactpersoon binnen de organisatie. Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie of volgt een studie op dit gebied. Je communiceert makkelijk en weet de juiste toon te gebruiken. Daarnaast verzorg jij een aantal facilitaire zaken zoals het schoonhouden van de koffieapparaten en opruimen van de vaat.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Je bent tijdens de schoolvakanties fulltime beschikbaar en buiten de vakanties om ongeveer één dag in de week
  • Je bent dienstverlenend ingesteld, klantgericht en representatief
  • Je bent communicatief zeer vaardig, je kunt je mondeling goed uitdrukken
  • Je bent stressbestendig en flexibel

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fernando Buitenhuis, directeur Volmachtbedrijf, via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?                                                                 
Solliciteren kan tot 31 juli 2021. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

 

Acties