Vakantiekracht Facilitair
Ben je op zoek naar een superleuke vakantie- en bijbaan? Ben jij dienstverlenend ingesteld, communicatief vaardig en representatief? Kan jij onze klanten telefonisch netjes te woord staan en heb je affiniteit met facilitaire zaken? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste collega die we zoeken!


Wat ga jij doen?
Als facilitair medewerker bij Vrieling ben je samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Hierbij verzorg jij ook facilitaire zaken zoals het schoonhouden van de koffieapparaten en opruimen van de vaat. Tussen de middag verzorg je de lunch in de kantine voor je collega's. Het kan zijn dat je ook een dag aan de telefoon zit. Vanzelfsprekendheid hierbij is het correct aannemen van de telefoon en het doorzetten naar de juiste contactpersoon binnen de organisatie. 

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Je bent tijdens de schoolvakanties fulltime beschikbaar en buiten de vakanties om ongeveer één dag in de week
  • Je bent dienstverlenend ingesteld, klantgericht en representatief
  • Je bent communicatief zeer vaardig
  • Je bent stressbestendig en flexibel

Wie zijn wij?
Met ruim 280 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb je vragen over deze functie en of proces?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via d.timmerman@vrieling.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06-239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties