Schadebehandelaar Aveco

Heb je ervaring als schadebehandelaar en heb je affiniteit met campers en caravans? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Aveco is onderdeel van Vrieling en dé camper- en caravan verzekeringenspecialist. Als schadebehandelaar houd jij je onder andere bezig met het behandelen van camper- en caravanschades inclusief reis- en annuleringschades.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Afdeling
De totale schadeafdeling bestaat uit 11 schadebehandelaars en een teamleider. Er werken binnen dit team vijf medewerkers voor Aveco. De vacature is ter opvolging van een collega die binnen onze organisatie een nieuwe uitdaging aangaat.

Functie
De functie als schadebehandelaar voor Aveco is een bijzonder leuke en veelzijdige baan. Naast het zelfstandig afhandelen van schades en het proactief handelen voor klanten, heb je ook contact met collega’s van de afdelingen acceptatie en schaderegelaars. Daarnaast is het van groot belang dat je goed contact onderhoudt met dealers en reparateurs!

Wat zoeken wij?
We zoeken een communicatief sterke persoonlijkheid die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je kan goed het overzicht bewaren, snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Ondanks hectiek hou jij je hoofd koel en blijf jij uiterst klantvriendelijk en servicegericht. Je bent iemand die alle werkzaamheden goed overziet, de regie houdt, goed luistert, en snel reageert op ontwikkelingen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal een diploma op MBO 4 niveau en enige werkervaring.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van WFT Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s Schadebehandelaar/Acceptant Motorrijtuig- en aansprakelijkheidsverzekeringen (oude M&S diploma).
  • Je hebt ervaring als schadebehandelaar en kennis van verzekeringen.
  • Je hebt een advies- en servicegerichte instelling: je gaat voor enthousiaste klanten!
  • Je hebt een groot empathisch vermogen; dit betekent dat je je goed kunt inleven in de klant, voor hen klaarstaat en hen goed kunt opvangen.
  • Je bent communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt een commerciële drive.
  • Je bent bereid aanvullende opleidingen te volgen

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Eric Frankfort, teamleider schadeafdeling via 06-57967484.

Geïnteresseerd of meer weten?
De werving & selectie van deze vacature hebben we uitbesteed aan Anita van der Veen van Stability. Je kunt je sollicitatie en CV sturen naar anita@stability.nl of telefonisch contact opnemen via 06-55174240.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.