Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen

Is het jouw passie om klanten uitstekend te helpen? Voel jij je prettig in een ondersteunende, coördinerende en dienstverlenende rol waarin jij de regie voert? Haal jij er voldoening uit om te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Ben je commercieel én heb je kennis van zakelijke verzekeringen? Dan is de fulltime functie relatiebeheerder zakelijke verzekeringen misschien wel iets voor jou!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als relatiebeheerder zakelijk maak je onderdeel uit van het zakelijke adviesteam en werk je vanuit ons kantoor in Zwolle. Je ondersteunt de buitendienstadviseur en helpt klanten – via telefoon of e-mail - op het gebied van zakelijke verzekeringen. Je geeft verzekeringsadvies, je sluit verzekeringen af, beantwoordt vragen, plant afspraken in en verwerkt wijzigingen. Daarnaast denk je actief mee over hoe we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Je hebt ook contact met collega’s van andere afdelingen. Door jouw bijdrage loopt intern alles op rolletjes en wordt de buitendienstadviseur optimaal ontzorgt. Je ondersteunt niet alleen, maar voert de regie. Je staat dus ook stevig in je schoenen.

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • 2 á 3 jaar ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen
  • Je bent in het bezit van WFT Schade particulier + zakelijk en Inkomen
  • Je bent in het bezit van WFT Vermogen of bereid om deze te halen
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een goede én premievrije pensioenregeling. Dit houdt in dat Vrieling de volledige kosten van je pensioenregeling voor haar rekening neemt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties