Relatiebeheerder hypotheken

Staat de klant bij jou áltijd voorop? Ben je commercieel én heb je affiniteit met hypotheken? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie van Relatiebeheerder hypotheken.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als Relatiebeheerder ben je de eerste contactpersoon voor klanten bij vragen via de telefoon, e-mail en/of op kantoor. Je werkt nauw samen met de financieel adviseur door het voorbereiden van afspraken, beheren van de hypotheekdossiers en signaleren van commerciële verkoopkansen voor een compleet hypotheekadvies. Ook begeleid je het complete bemiddelingstraject van het hypotheekadvies en de aanverwante producten. Tot je dagelijkse taken behoren onder andere klantcontact, voorbereidende advieswerkzaamheden en benaderen van bestaande klanten voor het afsluiten van beheerabonnementen. Met deze functie zijn er doorgroeimogelijkheden naar financieel adviseur.

Wat verwachten wij van jou?

·         MBO+/HBO werk- en denkniveau

·         1 á 2 jaar werkervaring, het liefst op het gebied van hypotheken

·         In het bezit van Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Hypothecair krediet of bent bereid om hiervoor te studeren

·         Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen

·         Communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk

·         Commerciële, advies- en servicegerichte instelling

·         Gemotiveerde teamspeler

·         Je bent flexibel en bereid om ook in de avonduren te werken

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen of geïnteresseerd?
De werving & selectie van deze vacature hebben we uitbesteed aan Anita van der Veen van Stability. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact met haar op via telefoonnummer: 06-55174240 of stuur een e-mail naar: anita@stability. Meer informatie vind je ook op www.stability.nl. Ben je geïnteresseerd? Solliciteren kan tot 18 oktober 2021. Je kunt je sollicitatie en CV sturen naar Anita van der Veen  (anita@stability.nl).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

Acties