Adviseur camper en caravan

Ben jij een prettige teamspeler? Krijg je energie van nieuwe klanten werven? Ben je commercieel én heb je affiniteit met de recreatiebranche? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou voor de functie van Adviseur camper en caravan.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Aveco Verzekeringen is onderdeel van Vrieling Adviesgroep en gespecialiseerd in camper- en caravanverzekeringen. Door jarenlange ervaring en kennis van de markt hebben wij onder andere voor campers een eigen product ontwikkeld: het Camper ZekerheidsPakket. Hiermee zijn wij marktleider in Nederland. Meer informatie over Aveco Verzekeringen vind je op avecoverzekeringen.nl

Functieomschrijving
Als adviseur werk je in een jong en gedreven verkoopteam vanuit ons kantoor in Dedemsvaart. Je inventariseert de wensen en de behoeften van klanten en probeert hierbij de juiste verzekeringsoplossing te zoeken. Ook ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de camper- en caravanbedrijven waarmee Aveco samenwerkt. Je bent commercieel ingesteld, houdt van een uitdaging en het werken met targets. Met het team neem je deel aan landelijke kampeerbeurzen en dealershows waarbij je volop acquisitie voert.

Wat verwachten wij van jou?
·         Je ambieert een uitdagende carrière in de verzekeringsbranche;
·         Je kunt onze klanten enthousiast maken;
·         Je wil investeren in eigen ontwikkeling;
·         Je krijgt energie van nieuwe klanten werven;
·         Je bent een prettige teamspeler;
·         Bij voorkeur in het bezit van WFT Basis en WFT Schade particulier;
·         Enige werkervaring in een commerciële werkomgeving in de (financiële) dienstverlening.

Wat hebben wij jou te bieden?
·         Een commerciële adviesfunctie bij Aveco Verzekeringen;
·         Interne opleiding voor adviesvaardigheden klantgericht denken;
·         Externe opleiding met vakdiploma's tot verzekeringsadviseur;
·         Veel doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Frans Niemeijer, Teamleider Aveco, via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd of meer weten?
De werving & selectie van deze vacature hebben we uitbesteed aan Anita van der Veen van Stability. Je kunt je sollicitatie en CV sturen naar anita@stability.nl of telefonisch contact opnemen via 06-55174240.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.