Teammanager Volmachtbedrijf

Als ervaren teammanager ga jij geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, jij zoekt ze op om scherp te blijven. Daarnaast ben jij gericht op het motiveren, coachen en ontwikkelen van jouw medewerkers en zet jij ze hierdoor in hun kracht om samen successen te behalen. Ben jij toe aan een functie bij een mooi stabiel en groeiend familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Als teamleider van de afdeling Volmacht geef jij leiding aan een team van 9 gemotiveerde Volmacht specialisten. Jij hebt gevoel voor kwaliteit en weet dit op een coachende en motiverende wijze over te brengen op jouw team. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de teamresultaten en weet het organisatiebeleid door te voeren naar een operationele uitvoering. Je stroomlijnt processen om de collega’s van Advies zo efficiënt mogelijk te laten werken. Je denkt samen met het team creatief na over nieuwe innovatieve producten/diensten waardoor we zorgen voor verlaging van de schadelast. Je denkt na over waarom ingewikkelde schades wel of niet gedekt moeten zijn en bent een spin in het web tussen de volmachtverzekeraars, collega’s en klanten.

Samen met andere teamleiders werk jij eraan de totale dienstverlening zo optimaal mogelijk in te zetten om te komen tot enthousiaste klanten.

Jij brengt mee:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Uitstekende mensgericht leidinggevende met coachende vaardigheden
  • Relevante ervaring bij een Advies- Volmachtkantoor
  • De vereiste vakdiploma’s:  WFT en Volmacht
  • Affiniteit met en kennis van geautomatiseerde administratieve processen
  • Sterk analytisch en innovatief vermogen
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Verder sta jij open om zelf nieuwe dingen te leren en flexibel mee te veranderen in onze dynamische organisatie. Je beschikt over ondernemerschap en je hebt een positieve en mensgerichte instelling. Je hebt een duidelijke visie op je vak en je gaat voor datgene waar Vrieling Adviesgroep voor staat.

Wie zijn wij?
Vrieling Assuradeuren is het volmacht bedrijf van Vrieling . Naast Vrieling Verzekeringen werken wij ook voor de labels Aveco (camperverzekeringen) en Vetera (old-timerverzekeringen).

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) en voldoen aan de normen en regels van de NVGA. Daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor onze klant gewaarborgd. Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan! Daarnaast hebben we als volmacht bedrijf veel innovatieve producten en hebben we een uitzonderlijke verzuimpropositie waar we erg trots op zijn.

Met ruim 240 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, makelaardij, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste klant. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en wij willen uiteindelijk komen tot een 9+ klantbeleving!

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Heb je toch eerst nog vragen?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via d.timmerman@vrieling.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.


 

 

 

Acties