Teammanager Aveco

Als ervaren teammanager ga jij geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, jij zoekt ze op om scherp te blijven. Daarnaast ben jij gericht op het motiveren, coachen en ontwikkelen van jouw medewerkers en zet jij ze hierdoor in hun kracht om samen successen te behalen. Ben jij toe aan een mooi stabiel en groeiend familiebedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Als teamleider van de afdeling Aveco geef jij leiding aan een team van 11 gemotiveerde Aveco specialisten. Ieder op zijn of haar manier affiniteit van de Camper & Caravan branche. Jij hebt gevoel voor kwaliteit en weet dit op een coachende en motiverende wijze over te brengen op jouw team. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de teamresultaten en weet het organisatiebeleid door te voeren naar een operationele uitvoering. Je stroomlijnt processen om jouw team zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Met jouw team ben jij met regelmaat te vinden op de Camper & Caravan beurzen. Hierbij mag je denken aan grootste vak- en consumentenbeurs voor recreatie met veel aandacht voor campers en accessoires. Mooie evenementen waarbij veel camperbezitters uit heel Nederland en zelfs Europa samenkomen. Samen met andere teamleiders werk jij eraan de totale dienstverlening zo optimaal mogelijk in te zetten om te komen tot enthousiaste klanten. Als persoon ben jij te typeren als initiatiefrijk, goed gehumeurd, ondernemend en denkt in mogelijkheden.

Jij brengt mee:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Uitstekende mensgericht leidinggevende met coachende vaardigheden
 • Relevante verzekeringservaring
 • Je bent in het bezit van de vereiste vakdiploma’s WFT Particulier en WFT-vermogen
 • Affiniteit met en kennis van geautomatiseerde administratieve processen
 • Sterk analytisch en innovatief vermogen
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Affiniteit met recreatie

Verder sta jij open om zelf nieuwe dingen te leren en flexibel mee te veranderen in onze dynamische organisatie. Je beschikt over ondernemerschap en je hebt een positieve en mensgerichte instelling. Je hebt een duidelijke visie op je vak en je gaat voor datgene waar Vrieling Adviesgroep voor staat.

Wie zijn wij?
Aveco Verzekeringen, bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep, is de specialist in camper- en caravanverzekeringen. Wij bieden caravan- & camperbezitters rust, zekerheid en optimaal vakantieplezier door verzekeringen aan te bieden met de beste voorwaarden en service. Door nauw in contact te zijn met toonaangevende camper- en caravanbedrijven en Camper Caravan Expertise - het taxatie en expertisebedrijf gespecialiseerd in caravans en campers – willen wij een snelle en uitstekende schadeafhandeling blijven garanderen in geval van schade en pech voor al onze klanten.

Onze werkwijze is persoonlijk én met passie voor kamperen. We hebben ons als doel gesteld om enthousiaste klanten te creëren.

Met ruim 240 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, makelaardij, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste klant. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en wij willen uiteindelijk komen tot een 9+ klantbeleving!

Wat hebben wij jou te bieden?

 • We stellen in al ons doen en denken de klant centraal
 • We werken eerlijk en integer; iedereen mag ons daarop aanspreken
 • Als familiebedrijf zijn we gericht op duurzame relaties met klant, medewerkers en omgeving
 • We creëren samen een positieve werkomgeving en zorgen ervoor dat wij voldaan, tevreden en gemotiveerd zijn in ons werk
 • We hebben hart voor de zaak en zetten graag een stapje extra. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening om een buitengewone klantbeleving te kunnen bieden

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! of stuur jouw sollicitatie en CV naar Daniëlle Timmerman, onze Corporate Recruiter naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Heb je toch eerst nog vragen?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, via d.timmerman@vrieling.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.


 

 

 

Acties