Teamleider Verzekeringen Particulier
Word jij onze teamleider Verzekeringen Particulier? Heb je ervaring met leidinggeven en verzekeringen? Ben je gericht op het motiveren, coachen en ontwikkelen van jouw medewerkers? En wil je werken binnen een stabiel en groeiend familiebedrijf? Lees dan vooral verder!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als teamleider van de afdeling Verzekeringen Particulier geef je leiding aan een team van 18 verzekeringsadviseurs. Je bent gericht op het motiveren, coachen en ontwikkelen van jouw medewerkers. Je bent (commercieel) verantwoordelijk voor het behalen van de teamresultaten en weet organisatiebeleid door te voeren naar een operationele uitvoering. Je stroomlijnt processen om je team zo efficiënt mogelijk te laten werken en weet marktkansen te benutten. Ook overleg je met andere teamleiders om de totale dienstverlening zo optimaal mogelijk in te zetten om te komen tot enthousiaste klanten. De medewerkers uit jouw team werken verspreid op drie verschillende kantoren. Daarom werk jij ook  afwisselend op onze locaties in Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle. 

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Uitstekende leidinggevende, coachende en commerciële vaardigheden
  • Relevante verzekeringservaring in (schade)verzekeringen
  • Je bent in het bezit van de vereiste vakdiploma’s WFT Particulier en WFT-vermogen
  • Affiniteit met en kennis van geautomatiseerde administratieve processen
  • Sterk analytisch en innovatief vermogen
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Wat hebben wij jou te bieden?
Een veelzijdige en uitdagende baan! Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Geïnteresseerd of meer weten?
De werving & selectie van deze vacature hebben we uitbesteed aan Anita van der Veen van Stability. Je kunt je sollicitatie en CV sturen naar anita@stability.nl of telefonisch contact opnemen via 06-55174240.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

Acties