Teamleider Schadeafdeling 
Word jij onze teamleider Schadeafdeling? Ben je enthousiast, heb je verstand van verzekeren en heb je ervaring in een leidinggevende functie? Lees dan vooral verder!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als teamleider van de schadeafdeling geef je leiding aan een team van 12 schadebehandelaars. Je bent gericht op het motiveren, coachen en ontwikkelen van jouw medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de teamresultaten en weet organisatiebeleid door te voeren naar een operationele uitvoering. Je stroomlijnt processen om je team zo efficiënt mogelijk te laten werken. Ook overleg je met andere teamleiders om de totale dienstverlening zo optimaal mogelijk in te zetten om te komen tot enthousiaste klanten.

Wat verwachten wij van jou?
• HBO/WO werk- en denkniveau
• Uitstekende leidinggevende en coachende vaardigheden
• Relevante verzekeringservaring in (schade)verzekeringen
• Je bent en houdt jezelf op de hoogte van de benodigde actuele vakkennis
• Je bent in het bezit van de vereiste vakdiploma’s m.b.t. schadebehandeling.
• Affiniteit met en kennis van geautomatiseerde administratieve processen
• Sterk analytisch en innovatief vermogen
• Zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Wat hebben wij jou te bieden?
Een veelzijdige en uitdagende baan! Wij bieden je een prettige werksfeer in een fijn en enthousiast team, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Geïnteresseerd of meer weten?
De werving & selectie van deze vacature hebben we uitbesteed aan Anita van der Veen van Stability. Je kunt je sollicitatie en CV sturen naar anita@stability.nl of telefonisch contact opnemen via 06-55174240.