Teamleider Hypotheken en RegioBank

Word jij onze teamleider Hypotheken en RegioBank? Ben je enthousiast en heb je ervaring met leidinggeven en financieel advies. En wil je werken binnen een stabiel en groeiend familiebedrijf? Lees dan vooral verder!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we al organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als teamleider geef je leiding aan de afdeling Hypotheken en aan de adviseurs van de RegioBank (in totaal 13 medewerkers). Je bent medeverantwoordelijk voor groei en gezond rendement en voor de ontwikkeling van alle medewerkers op beide afdelingen. Daarvoor analyseer je regelmatig en op kritische wijze de resultaten van je team. Bovendien signaleer je marktkansen en weet deze ook succesvol te benutten, bewaak je individuele en strategische doelstellingen en stroomlijn je complexe administratieve processen om je team zo efficiënt mogelijk te laten werken. Ook overleg je met andere teamleiders (m.b.t. verzekeringen, pensioen en makelaardij) hoe je de totale particuliere dienstverlening zo optimaal mogelijk kunt inzetten voor de klant.

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Uitstekende leidinggevende en coachende vaardigheden
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van financieel advies (voornamelijk hypotheken en bankzaken)
  • Affiniteit met en kennis van geautomatiseerde administratieve processen
  • Je bent communicatief vaardig, sterk analytisch ingesteld en besluitvaardig
  • Je hebt een commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Bij voorkeur woonachtig in Zwolle of nabije omgeving

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een jong, enthousiast team, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten. 

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Camiel Slot, Manager particulieren via 0523 - 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot en met 31 maart 2019. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.