Teamleider Fizie

Fizie groeit! Dat komt omdat steeds meer werkgevers actief willen werken aan gezond werkgeverschap en wij hen daar graag bij helpen. Kom jij als teamleider ons team met hoogopgeleide en enthousiaste medewerkers versterken?

Fizie is onderdeel van Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Fizie helpt bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim van medewerkers en het voorkomen daarvan. Samen met onze klant zorgen we er in eerste instantie voor dat medewerkers veilig en gezond hun werk kunnen doen. Mocht er toch iemand uitvallen, dan gaan wij aan de slag om hem of haar zo snel, maar ook zo duurzaam mogelijk weer aan de slag te krijgen.

Ben jij een teamleider met ervaring in het leiding geven aan medewerkers en binnen de zakelijke dienstverlening met sterke voorkeur binnen de bedrijfsgezondheidszorg? Dan komen we graag met jou in contact!

Herken jij je in het volgende profiel?
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het leidinggeven aan medewerkers;
• Je weet medewerkers te enthousiasmeren, te motiveren en bent een uitstekende verbinder;
• Je hebt ervaring binnen de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur binnen de bedrijfsgezondheidszorg;
• Je hebt ervaring in het aansturen van de dagelijkse, operationele zaken;
• Je bent resultaatgericht en ondernemend.

Wat verwachten wij van jou?
Als teamleider van Fizie rapporteer je aan de manager, Guido van Zijl. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het opstellen, realiseren en bewaken van het budget, jaarplan en financiële rapportages. Je zorgt voor het uitvoeren, realiseren en beheren van bedrijfs- en werkprocessen met als doel de efficiëntie en kwaliteit van je team te verbeteren en de doelstellingen te behalen. Ook implementeer je nieuwe ontwikkelingen binnen Fizie en ben je verantwoordelijk voor het proces en de inbedding binnen je team.

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend familiebedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een enthousiast team, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. De vaste standplaats van Fizie is het kantoor van Vrieling in Hardenberg.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Guido van Zijl, teamleider Fizie, via
0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 2 september. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.