Teamleider Verzekeringen Zakelijk Binnendienst

Word jij onze teamleider Verzekeringen Zakelijk Binnendienst? Heb je ervaring met leidinggeven en verzekeringen? Word jij enthousiast van efficiënte werkprocessen en projectmatig werken? En wil je werken binnen een stabiel en groeiend bedrijf? Lees dan vooral verder!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en arbodienstverlening. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als teamleider van de afdeling Verzekeringen Zakelijk Binnendienst geef je leiding aan een team van 11 relatiebeheerders. Je zorgt voor het uitvoeren, realiseren en beheren van bedrijfs- en werkprocessen met als doel de efficiëntie en kwaliteit van je team te verbeteren en de doelstellingen te behalen. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de teamresultaten en weet organisatiebeleid door te voeren naar een operationele uitvoering. Je werkt nauw samen met je collega Teamleider Zakelijk Buitendienst, om de totale dienstverlening zo optimaal mogelijk in te zetten om te komen tot enthousiaste klanten.

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Uitstekende leidinggevende, coachende en commerciële vaardigheden
  • Relevante ervaring in zakelijke (schade)verzekeringen
  • Je bent in het bezit van de vereiste vakdiploma’s
  • Affiniteit met en kennis van geautomatiseerde (administratieve) processen
  • Sterk analytisch en innovatief vermogen
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Geïnteresseerd of meer weten?
Solliciteren kan tot 18 oktober 2021. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, solliciteer dan via onze website www.werkenbijvrieling.nl, en klik bij de juiste vacature op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). 
Let op: omdat we werken met een digitaal systeem voor het verwerken van binnenkomende sollicitaties worden schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties