Taxateur & Expert Camper en Caravan

Heb jij affiniteit met campers en caravans? Ben je zelfstandig en graag onderweg? Dan zijn we op zoek naar jou voor de fulltime functie van taxateur & expert!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Camper Caravan Expertise (CCE) is onderdeel van Vrieling Adviesgroep en gespecialiseerd in taxaties en schade-expertise voor campers en caravans. CCE verricht op vakkundige wijze en met gebruik van moderne technologieën taxaties en schade-expertises in opdracht van verzekeraars, gevolmachtigden en camper- en caravanbedrijven. Wij staan voor specialisme, objectiviteit en slagvaardigheid. Meer informatie over CCE vind je op campercaravanexpertise.nl

Functieomschrijving
Als taxateur en expert verricht je (samen met collega’s) tele- en fysieke expertisewerkzaamheden. Je beoordeelt calculaties van schadeherstelbedrijven en de herstelmethode aan de hand daarvan kan de schadeomvang kan worden bepaald. Bij bijzondere schades ga je naar de schadeherstelbedrijven om de schade op locatie op te nemen. Je hebt veel contact met de schadebehandelaars van verzekeraars en volmachtkantoren of  intermediair. Uiteraard zorg je voor een klantgerichte, tijdige en correcte afhandeling van de werkzaamheden. 

Naast de expertisewerkzaamheden verricht je taxaties voor het vaststellen van de taxatiewaarde van een camper of caravan. Je verwerkt gegevens en foto’s van de camper of caravan in diverse systemen. Aan de hand daarvan stel je een digitaal taxatierapport op en verzendt deze naar opdrachtgevers. Je voert deze taxaties uit op locatie bij eigenaren en/of bedrijven binnen je eigen werkgebied.

Wat verwachten wij van jou?
• Minimaal MBO plus werk- en denkniveau
• Kandidaat NIVRE Register-Expert of NIVRE Register-Expert (branche motorvoertuigen)
of aantoonbaar ervaren in schadeherstel van campers en caravans en bereidt alle basisopleidingen te volgen om te komen tot Kandidaat NIVRE Register- Expert.
• Je bent goed bekend met de wereld van campers en caravans 
• Je kunt goed zelfstandig werken en hebt sterke communicatieve vaardigheden
• Je levert een professionele bijdrage aan de ontwikkeling van CCE
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en woont bij voorkeur in het midden of zuiden van Nederland

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een jong, enthousiast team, goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris en een auto van de zaak. Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Frans Niemeijer, Teamleider CCE via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd of meer weten?
De werving & selectie van deze vacature hebben we uitbesteed aan Anita van der Veen van Stability. Je kunt je sollicitatie en CV sturen naar anita@stability.nl of telefonisch contact opnemen via 06-55174240. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.