Software Tester - Businessteam Digitale Klantbediening

Heb jij testen als passie? En de ambitie om te blijven groeien en jezelf te ontwikkelen in de financiële dienstverlening, dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je aan de slag?
Vrieling is een aanbieder van financiële diensten. Dat is niet zo bijzonder, want daar zijn er veel van. Vrieling onderscheidt zich door de wijze waarop we in de markt staan en de waarden waar we inhoud aan willen geven. Mensen die bij Vrieling werken zijn enthousiast, onafhankelijk, betrokken, creatief, en integer. In alles wat we doen willen we vandaag beter zijn dan gisteren. Het succes van een financiële dienstverlener staat of valt met de kwaliteit van de dienstverlening en de passie waarmee mensen die diensten verlenen. Tegen die achtergrond is een tevreden klant voor Vrieling niet langer voldoende: wij gaan voor enthousiaste klanten!

Binnen Vrieling is er veel ruimte voor eigen ideeën. Vrijheid, collegialiteit, betrouwbaarheid zijn typerend voor de organisatiecultuur. Naast een passend salaris, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, premievrij pensioen, korting op verzekeringen (zodra je dit vanuit Vrieling regelt) & benodigde devices. Met de gehele organisatie worden er jaarlijks BBQ’s georganiseerd, gaan we er met het team geregeld op uit en zijn graag sportief bezig zoals samen hardlopen tijdens een cityrun of de Dedemsvaria.

Wat ga jij doen?
Je gaat als software tester aan de slag in het DevOps team Digitale Klantbediening. Het team Digitale klantbediening werk aan klantfunctionaliteiten op onze digitale kanalen vrieling.nl, vetera.nl en aveco.nl. Als software tester ben jij het aanspreekpunt voor het testen en de kwaliteit van nieuwe software en applicatiecomponenten. Aan jouw de uitdaging om een teststrategie te bedenken, de testen zelf uit te voeren en zo continu op zoek te gaan naar manieren om je werk sneller of beter te doen. Je werkt op een agile werkwijze in een scrum team, waarin de omgeving continu verandert en flexibiliteit onmisbaar is. Met jouw ervaring in testen begrijp je de koppelingen met de backoffice als geen ander.

Wat wij vragen:
·        Een afgeronde HBO opleiding
·        Aantoonbare operationele kennis op het gebied van testen
·        Kennis en ervaring met testmethodieken (zoals Postman, CodedUI, SoapUI)
·        Sterk analytisch denkvermogen en resultaatgericht
·        Sterke sociale en communicatieve vaardigheden
·        Kennis over agile, devops en scrum

Bent je geïnteresseerd of wil je meer weten?
Heb jij interesse in deze leuke en uitdagende baan als software tester en zie jij jezelf als een versterking voor ons team? Eqib verzorgt voor ons de werving- en selectie. Neem dan contact op met Michelle Gelink, 074 – 3494074. Of mail jouw cv naar m.gelink@eqib.nl. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld