ICT servicedesk medewerker
Voorzie jij je collega’s van de juiste adviezen en antwoorden op vragen over het netwerk en de systemen? Wil jij  bijdragen aan een enthousiaste interne en externe klant en actief werken aan je eigen ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie van ICT servicedesk medewerker.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als servicedesk medewerker ben je de eerste lijn voor de afdeling ICT. Je ondersteunt de interne organisatie op ICT-vlak. Je ontvangt problemen, vragen en klachten en lost deze op. Indien nodig zet jij de lijn door naar je collega’s van de afdeling ICT. Je zorgt ervoor dat binnenkomende meldingen op juiste wijze worden geregistreerd en afgehandeld. Ook werk je mee aan het configureren van werkplekken.

Wat verwachten wij van jou?

  • MBO ICT (+) opleiding is vereist
  • Kennis van besturingssoftware en diverse softwarepakketten en netwerken is een pré
  • Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen
  • Zeer communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Behulpzaam, betrokken, meedenkend en proactief
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

Acties