Senior Inkomensspecialist Pensioen

Staat de klant bij jou altijd voorop, heb jij oog voor detail en affiniteit met financieel advies? Voel jij je prettig in een dienstverlenende rol en haal jij er voldoening uit wanneer alles op rolletjes loopt? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga jij doen?
Als senior inkomensspecialist pensioen richt jij je vooral op ondernemers en bedrijven. Je bent altijd actief aan het meedenken over hoe wij onze klanten nóg beter kunnen helpen. Dit doe jij onder andere door adviesrapportages uit te werken en uitdagingen op te lossen voor onze klanten, een goed cijfermatig inzicht en fiscaal juridische kennis helpen hierbij.  Alles draait om de klant en het persoonlijke contact, of het nou via de telefoon of per mail of via teams is.

Jij brengt mee:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Jij bent in het bezit van WFT Basis; Vermogen; Pensioenen en Inkomen of bereid deze te behalen
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Analytisch en rekenkundig sterk
  • Enthousiast, positief, proactief, doortastend, resultaatgericht en flexibel

Wie zijn wij?
Met ruim 240 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb je vragen over deze functie en of proces?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via d.timmerman@vrielng.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties