Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen
Is het jouw passie om klanten uitstekend te helpen? Voel jij je prettig in een ondersteunende, coördinerende en dienstverlenende rol waarin jij de regie voert? Haal jij er voldoening uit om te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Ben je klantgericht én heb je kennis van zakelijke verzekeringen? Dan is de fulltime functie relatiebeheerder zakelijk misschien wel iets voor jou! 

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als relatiebeheerder zakelijk werk je vanuit het zakelijke adviesteam in Zwolle of Hardenberg. Je ondersteunt de buitendienstadviseur en helpt klanten – via telefoon of e-mail - op het gebied van zakelijke verzekeringen. Je beantwoordt vragen, plant afspraken in, verwerkt wijzigingen, geeft verzekeringsadvies en sluit verzekeringen af. Daarnaast denk je actief mee over hoe we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Je hebt ook contact met collega’s van andere afdelingen. Door jouw bijdrage loopt intern alles op rolletjes en wordt de buitendienstadviseur optimaal ontzorgt. Je ondersteunt niet alleen, maar voert de regie. Je staat dus ook stevig in je schoenen. 

Wat verwachten wij van jou?
•HBO werk- en denkniveau 
•2 á 3 jaar ervaring op het gebied van zakelijke verzekeringen
•Je bent in het bezit van WFT Schade particulier + zakelijk en Inkomen
•Je bent in het bezit van WFT Vermogen of bereid om deze te halen
•Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
•Commerciële, advies- en servicegerichte instelling 

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een enthousiast team, goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten. 

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Robert Nijman, Teamleider verzekeringen binnendienst zakelijk via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 15 oktober 2020. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Wij maken voor het beheren en verwerken van de binnenkomende sollicitaties gebruik van een digitaal systeem. Het is daarom belangrijk dat je via dit systeem solliciteert. Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden helaas niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.