Relatiebeheerder ABC Pensioen

Staat de klant bij jou altijd voorop en heb jij oog voor detail? Voel jij je prettig in een dienstverlenende rol en haal jij er voldoening uit wanneer alles op rolletjes loopt? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga jij doen?
Als relatiebeheerder pensioen staat het contact met de klant áltijd centraal in jouw werk. Of je nou een klantbezoek voorbereidt of een adviesrapport aan het opstellen bent, alles doe je voor en met de klant. Jij bent het aanspreekpunt van de MKB-relaties in je account. Dit betekent dat jij vragen van je klanten beantwoordt, offertes opvraagt en overleg hebt met je collega pensioenadviseur over de te geven adviezen.

Kortom, jij bent de ondersteuner en regisseur van de pensioenadviseur en tegelijkertijd de schakel tussen werkgever en pensioenuitvoerder.

Jij brengt mee:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Administratieve ervaring
  • Jij bent in het bezit van WFT Basis; Vermogen; Pensioenen en Inkomen of bereid deze te behalen
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Kennis van ANVA en Benefits Plaza is een pré
  • Schrijven van adviesrapporten is een pré

Wie zijn wij?
Met ruim 240 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb je vragen over deze functie en of proces?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via d.timmerman@vrielng.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties