Recruiter 

Ben jij een ster in het vinden van geschikte kandidaten? Weet jij mensen te enthousiasmeren om te solliciteren en weet je ze daarna te binden aan het bedrijf? Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving

 • Je zal als Recruiter een aanvulling zijn op de HR afdeling. In de functie van Recruiter ben je verantwoordelijk voor:
 • Het hele werving en selectie proces, zoals het beoordelen van CV’s en het plannen en voeren van selectiegesprekken. Het schrijven van pakkende vacatureteksten.
 • Het actief bezig zijn met sourcing, waarmee je enthousiast de juiste doelgroepen benaderd.
 • Het op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied en je weet de juiste tools en kanalen in te zetten om kandidaten te vinden.
 • Het ontwikkelen van een strategie op employer branding.
 • Het staan op beurzen en contact onderhouden met scholen.
 • Het meedenken en adviseren op het gebied van professionalisering van recruitment.
 • Het beantwoorden van alle vragen m.b.t. werving en selectie.
 • Het volgen van de onboarding van nieuwe medewerkers.

Veel van bovenstaande taken pak je in samenwerking met de teamleiders op. Je werkt veel met de teamleiders samen en weet wat er speelt. Naast werving & selectie vind je het leuk om andere HR taken op te pakken, zoals het organiseren van opleidingen.

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring met het werven in en/of affiniteit met IT is een pré
 • Je kunt helder communiceren en goed netwerken
 • Je bent collegiaal en kan goed samenwerken in een team

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Talitha Beiboer, HR Adviseur, via 06-82250153.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot en met 30 september 2021. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties