PHP Developer – Businessteam Verzekeren
Heb jij net als wij passie voor software ontwikkeling en staat de klant bij jou centraal, zit samenwerken in je bloed, leg jij de lat telkens iets hoger en wil jij werken bij een organisatie die gaat voor een enthousiaste klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga jij aan de slag?
Vrieling is een aanbieder van financiële diensten. Dat is niet zo bijzonder, want daar zijn er veel van. Vrieling onderscheidt zich door
de wijze waarop ze in de markt staat en de waarden waar ze inhoud aan wil geven. Mensen die bij Vrieling werken zijn enthousiast, onafhankelijk, betrokken, creatief en integer. In alles wat we doen willen we vandaag beter zijn dan gisteren. Het succes van een financiële dienstverlener staat of valt met de kwaliteit van de dienstverlening en de passie waarmee mensen die diensten verlenen. Tegen die achtergrond is een tevreden klant voor Vrieling niet langer voldoende: zij gaan voor enthousiaste klanten!

Binnen Vrieling is er veel ruimte voor eigen ideeën. Vrijheid, collegialiteit en betrouwbaarheid zijn typerend voor de organisatiecultuur. Naast een passend salaris, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden & de benodigde devices. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in het Businessteam Verzekeren en helpt mee aan het verder ontwikkelen van onze 'mijn-omgeving. Je werkt als 'PHP-developer mee in een van onze Agile teams. Je maakt hierbij gebruik van een professionele ontwikkelstraat gebaseerd op Atlassian tooling (Jira & Confluence). Daarnaast werk je met frameworks en technologieën zoals PHP, Symfony, JavaScript, JQuery, HTML5 CSS (SASS), MySQL, MsSQL, XML, Git, phpStorm, ElasticSearch.

Wil jij samen met ons voorop lopen in de technologie? Geloof jij ook in Agile? Wil je werken in Scrum teams en meewerken aan innovatieve projecten zoals het online platform voor onze klanten? En dit alles met state of the art technieken?
Is dat vier keer een Ja, dan is Vrieling Adviesgroep voor jou de ideale volgende stap in jouw loopbaan.

Wat vragen we van een PHP-developer?
• Afgeronde HBO- of WO-opleiding
• Relevante werkervaring met PHP-platformen
• Kennis van hedendaagse applicatie frameworks
• Kennis van veelgebruikte specificaties zoals REST
• Kennis van build ondersteunende tools zoals, Git
• Kennis van Design Patterns
• Passie voor techniek in het algemeen en PHP in het bijzonder

Wat bieden we een PHP-developer?
• Werken aan uitdagende projecten in een professionele en innovatieve omgeving
• Een prima werksfeer en collega’s die hun passie voor techniek met jou delen
• Uitstekende doorgroei mogelijkheden (opleidingen en trainingen, maar ook conferenties)
• Goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. korting op verzekeringen en een goed pensioen)

Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Philip van Vliet via 06-23849285.

Geïnteresseerd?
Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de actieknop "Solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf).
Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.