Online Marketeer
Ben jij je bewust van alle online ontwikkelingen en is marketing jouw passie? Kan jij zelfstandig online campagnes opzetten, inrichten en monitoren? Ben je proactief en communicatief sterk? Kom dan ons marketingteam met jouw skills versterken!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.
Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als online marketeer ben jij, als onderdeel van het communicatie- en marketingteam van Vrieling, dé online marketingspecialist. Je werkplek is in Hardenberg. Je verstevigt de online positionering van Vrieling en vergroot de online zichtbaarheid. We streven naar het neerzetten van de juiste beleving bij klanten; het creëren van het Vrieling-gevoel. Als team verzorgen wij de marketing en communicatie voor alle bedrijfsonderdelen van Vrieling. We brengen de (online) marketing graag naar een hoger plan. Daarnaast zijn met jouw komst alle benodigde skills goed vertegenwoordigd binnen ons team en kunnen we onze interne klanten nog beter bedienen. Daar zien we naar uit!

Wat ga je zoal doen?
• Je ontwikkelt in samenwerking met collega’s en de interne klant een marketingstrategie voor het behalen van de gestelde doelen;
• Je adviseert over het in te zetten marketingbudget per project;
• Je zet online campagnes op, richt ze in en monitort de resultaten;
• Je verzorgt rapportages en communiceert over de voortgang van de resultaten;
• Je doet voorstellen om resultaten indien nodig bij te sturen.

Wat verwachten wij van jou?
Dat je een aantal jaren werkervaring hebt en dus de nodige kennis en ervaring meebrengt. Daarnaast vinden we het fijn om van elkaar te leren en met elkaar te sparren. Daarom is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en graag in een team werkt.  

En verder verwachten we:
• Dat je een diploma hebt op het gebied van (online) Marketing of Commerciële Economie;
• Dat je kennis hebt van Photoshop / Indesign / illustrator en SEO reviewtool;
• Dat je kennis hebt van of ervaring hebt met Nima Marketing B of een vergelijkbare opleiding;
• Dat je een paar jaar werkervaring hebt en een duidelijke visie op online marketing;
• Dat je enthousiast, proactief en projectmatig werkt;
• Dat je een creatieve input levert;
• Dat je zelfstandig maar ook goed in teamverband kunt werken;
• Dat je communicatief sterk bent en anderen kunt meenemen in jouw ideeën.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een fulltime vacature (40 uur) binnen een stabiel en groeiend bedrijf. Je werkt samen met fijne collega’s in een leuk team. Je krijgt veel afwisseling in je werk en alle ruimte voor jouw creativiteit. Verder bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Er worden regelmatig leuke en gezellige activiteiten georganiseerd.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Steven Gerrits, Teamleider Marketing via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 20 april 2020. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Let op: we werken met een digitaal systeem voor het verwerken van sollicitaties. Daarom worden schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email helaas niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.