Netwerk- / Systeembeheerder
Word je enthousiast van het verder optimaliseren van onze ‘state of the art’ ICT omgeving? En denk je graag na over hoe je het beheer van ons datacenter en de kantoorautomatiseringsomgeving elke dag verder kunt verbeteren? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
 
Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Wat we zoeken
Als netwerk-/systeembeheerder ben je een belangrijke speler binnen Vrieling. Je draagt bij aan de dagelijkse werkzaamheden van meer dan 200 werkplekken en een volledig virtuele datacenteromgeving. Je draagt wezenlijk bij aan diverse infrastructuurprojecten om deze omgeving zo up-to-date en veilig mogelijk te houden. Dit doe je voor 220 collega’s (en indirect voor onze klanten). Je kunt werkzaamheden gestructureerd, planmatig, maar ook flexibel en soms onder hoge druk of buiten kantoortijden uitvoeren. Daarnaast is er alle ruimte om met nieuwe ideeën te komen en deze - waar mogelijk - zelf of in teamverband uit te voeren.

Je bent ervaren in je werk en staat altijd open voor nieuwe omgevingen en ervaringen. Je bent klantgericht en daadkrachtig. Jij bent die leuke persoon, die graag zijn kennis en visie loslaat op een breed georiënteerd netwerk.

Daarnaast:

  • ben je enthousiast en gedreven
  • ben je accuraat, sterk in planmatig werken en tegelijk flexibel
  • kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • communicatief vaardig
  • In het bezit van rijbewijs B

Om succesvol te zijn, is het belangrijk dat je:

·         HBO werk- en denkniveau hebt;

·         kennis en ervaring hebt met virtualisatie platformen (op cliënt- en servergebied), Microsoft omgevingen en de meest gebruikte software in dit soort omgevingen;

·         bekend bent met diverse (netwerk) security-oplossingen en hier het dagelijks beheer van kunt uitvoeren;

·         kennis en ervaring hebt met het geautomatiseerd kunnen beheren van systemen;

·         kunnen meedenken over hoe onze ICT-omgeving elke dag beter kan presteren en de rol van netwerk-/systeembeheerder kan worden versterkt.

Over de afdeling ICT
Je komt te werken op de afdeling ICT. De meeste aandacht gaat uit naar het operationeel houden van ons netwerk en onze systemen. Samen zorgen we er zo voor dat ruim 200 collega’s elke dag met plezier hun werk kunnen doen. En onze klanten rust, zekerheid en continuïteit kunnen bieden.

Welke functie je ook hebt, bij Vrieling ben je verantwoordelijk voor de klant. Je hebt dan ook met veel collega's van verschillende afdelingen te maken. Samen met hen ben je aan de slag om de beste resultaten voor onze klanten te bereiken. Hard werken als het moet, een grapje als het kan, maar altijd met plezier. We kennen een informele sfeer zonder dat we de professionaliteit uit het oog verliezen. Daarom vragen we veel van je, maar bieden we ook veel. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te laten zien. En je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen.
 
Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

Acties