Kwaliteitsmedewerker
(32 - 40 uur)

Ben jij analytisch sterk en proactief? Heb je ervaring met kwaliteitsmanagement en ben jij diegene die nieuwsgierig is en kritische vragen stelt? Dan is de functie van Kwaliteitsmedewerker echt interessant voor jou!

Wat ga jij doen?
Door groei van de organisatie, uitbreiding van de werkzaamheden en vertrek van een parttime Kwaliteitsmedewerker is er ruimte ontstaan voor een enthousiaste fulltime Kwaliteitsmedewerker. Je rapporteert aan de Coördinator compliance en kwaliteit. Je handelt zelfstandig meldingen en klachten af, rapporteert je bevindingen en verricht je administratieve werkzaamheden voor o.a. het beheersen van interne en externe risico’s. Je begeleidt externe audits door bijvoorbeeld informatie aan te leveren en toe te zien op correcte registratie van afwijkingen en incidenten. Je gaat proactief het gesprek aan met medewerkers en leidinggevenden als jou iets opvalt in bijvoorbeeld rapportages, denkt met de leidinggevenden mee en geeft gevraagd en ongevraagd advies over verbetermogelijkheden die je ziet.

Jij brengt mee:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in kwaliteitsmanagement of in een soortgelijke functie
  • Je hebt ervaring in en kennis over de financiële sector
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van WFT basis of je bent bereid om dit diploma te halen
  • Je bent communicatief vaardig, proactief en analytisch ingesteld

Wie zijn wij?
Met ruim 240 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, makelaardij, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste klant. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee en wij willen uiteindelijk komen tot een 9+ klantbeleving!

Wat hebben wij jou te bieden?

  • We stellen in al ons doen en denken de klant centraal
  • We werken eerlijk en integer; iedereen mag ons daarop aanspreken
  • Als familiebedrijf zijn we gericht op duurzame relaties met klant, medewerkers en omgeving
  • We creëren samen een positieve werkomgeving en zorgen ervoor dat wij voldaan, tevreden en gemotiveerd zijn in ons werk
  • We hebben hart voor de zaak en zetten graag een stapje extra. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening om een buitengewone klantbeleving te kunnen bieden

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Heb je toch eerst nog vragen?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via d.timmerman@vrieling.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.


 

 

 

Acties