Junior Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen

Is het jouw passie om klanten uitstekend te helpen? Voel jij je prettig in een ondersteunende, coördinerende en dienstverlenende rol waarin jij de regie voert? Haal jij er voldoening uit om te zorgen dat alles op rolletjes loopt? Ben je commercieel en heb jij kennis van zakelijke verzekeringen? Dan zijn wij echt op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Als relatiebeheerder zakelijk maak je onderdeel uit van het zakelijke adviesteam en werk jij vanuit ons kantoor in Hardenberg of Zwolle. Je ondersteunt de buitendienstadviseur en helpt klanten, via telefoon of e-mail, op het gebied van zakelijke verzekeringen. Je geeft verzekeringsadvies, je sluit verzekeringen af, beantwoordt vragen, plant afspraken in en verwerkt wijzigingen. Daarnaast denk je actief mee over hoe we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Je hebt ook contact met collega’s van andere afdelingen. Door jouw bijdrage loopt intern alles op rolletjes en wordt de buitendienstadviseur optimaal ontzorgt. Jij ondersteunt niet alleen, maar voert ook de regie. Je staat dus stevig in je schoenen.

Jij brengt mee:

  • Eigenschappen als klantgerichtheid, doortastendheid, flexibiliteit en accuraatheid zijn jou op het lijf geschreven;
  • Jij hebt minimaal MBO werk- en denkniveau (niveau 4) en je hebt bij voorkeur een diploma in een commerciële of economische richting behaald;
  • Vereist is dat je in het bezit bent van ieder geval de diploma’s WFT Basis en WFT Schade (particulier en MKB).
  • Het is een pré als je ervaring hebt met het adviseren van klanten over verzekeringen en het verzekeringssysteem ANVA.

Wie zijn wij?
Met ruim 240 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste samenwerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb je vragen over deze functie en of proces?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via d.timmerman@vrieling.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties