(Junior) Makelaar

Staat de klant bij jou áltijd voorop? Ben je commercieel én heb je affiniteit met de makelaardij? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie van (junior) makelaar.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling met vestigingen in Hardenberg en Dedemsvaart. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als (junior) makelaar ben je de eerste contactpersoon voor klanten. Je informeert onze klanten over het aanbod, begeleidt bezichtigingen en adviseert in het verkoop/aankooptraject. Wij verwachten dat jezelf  commerciële kansen creëert en benut om ons marktaandeel te vergroten. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de afdelingen Hypotheken en Verzekeringen om de klant het gemak van alles onder één dak te laten ervaren. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt Hbo werk- en denkniveau
  • Het is een pré als je woont in de regio Dedemsvaart
  • Je bent pas afgestudeerd of je hebt 1-3 jaar werkervaring
  • Je bent ingeschreven als makelaar in het (K)RMT-register of
  • Je beschikt over geldige diploma’s om je in dit (K)RMT-register in te schrijven
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt een commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Je bent een teamplayer, klantgericht, stressbestendig en professioneel
  • Je bent flexibel, een netwerker en bereid in avonduren en op zaterdag (1 x per maand) te werken.

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Milajka Doutry, Teamleider Makelaardij via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd of meer weten?
De werving & selectie van deze vacature hebben we uitbesteed aan Anita van der Veen van Stability. Je kunt je sollicitatie en CV sturen naar anita@stability.nl of telefonisch contact opnemen via 06-55174240.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.