(Junior) Makelaar

Staat de klant bij jou áltijd voorop? Ben je commercieel én heb je affiniteit met de makelaardij? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie van (junior) makelaar.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling met vestigingen in Hardenberg en Dedemsvaart. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als (junior) makelaar ben je de eerste contactpersoon voor klanten. Je informeert onze klanten over het aanbod, begeleidt bezichtigingen en adviseert in het verkoop/aankooptraject. Wij verwachten dat jezelf commerciële kansen creëert en benut om ons marktaandeel te vergroten. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de afdelingen Hypotheken en Verzekeringen om de klant het gemak van alles onder één dak te laten ervaren.  

Wat verwachten wij van jou?
•    Je hebt Hbo werk- en denkniveau
•    Het is een pré dat je woont in de regio Hardenberg - Dedemsvaart
•    Je bent ingeschreven als makelaar in het (K)RMT-register of
•    Je beschikt over geldige diploma’s om je in dit (K)RMT-register in te schrijven
•    Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
•    Je hebt een commerciële, advies- en servicegerichte instelling 
•    Je bent een teamplayer, klantgericht, stressbestendig en professioneel
•    Je bent flexibel, een netwerker en bereid in avonduren en op zaterdag (1 x per maand) te werken.

Aangezien het team voornamelijk bestaat uit medewerkers met veel werkervaring, heeft het onze voorkeur dat je iemand bent die aan het begin van de loopbaan als makelaar staat. Zo houden we de afdeling goed in balans.

Wat hebben wij jou te bieden? 
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een enthousiast en servicegericht team, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Arjan Heidinga, Teamleider Makelaardij via 0523 – 28 27 26. 

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 16 november 2020. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Let op: we werken met een digitaal systeem voor het verwerken van sollicitaties. Daarom worden schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email helaas niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.