Junior Adviseur Pensioendesk

Staat de klant bij jou áltijd voorop? Ben je commercieel én heb je affiniteit met pensioenen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van junior Adviseur Pensioendesk (32-40 uur).


Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Als Relatiebeheerder pensioen maak je onderdeel uit van het team van ABC Pensioen. ABC Pensioen is een bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep, gespecialiseerd in pensioen- en inkomensadvies. Bij alle diensten die we verlenen, streven we naar een enthousiaste klant. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Je ben een beginnend professional of een enthousiaste schoolverlater (HBO/WO). Door mee te werken met het team maak je kennis met de vele facetten van het pensioenvak. Je ondersteunt de (senior) relatiebeheerders in hun dagelijkse werkzaamheden. Heb je affiniteit met het verwerken van gegevens in softwareapplicaties en heb je zin om je verder te verdiepen in ‘pensioenen’? Neem dan contact met ons op. Wij bieden je een baan in een professioneel en deskundig team met de mogelijkheid om, bij gebleken geschiktheid, door te groeien.

Wat verwachten wij van jou?
• Hbo (+) werk- en denkniveau;
• 0-1 jaar werkervaring;
• Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen;
• Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
• Commerciële, advies- en servicegerichte instelling.

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een enthousiast en servicegericht team, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jan Ids Douma, Teamleider ABC Pensioen via 0523 20 80 31.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 20 april 2020. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.