Traineeship Junior Adviseur Binnendienst Pensioendesk

Ben je commercieel, klantgericht én heb je de ambitie om je te ontwikkelen binnen het pensioenvak? In ons traineeship krijg jij de kans om te groeien in de competenties die belangrijk zijn in de pensioensector. Je leert de pensioenmaterie en de dynamische pensioenwereld kennen in de praktijk. Wil jij deze uitdaging aangaan? Dan komen we graag met jou in contact.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Als Adviseur Binnendienst Pensioendesk maak je onderdeel uit van het team van ABC Pensioen. ABC Pensioen is een bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep, gespecialiseerd in pensioen- en inkomensadvies. Bij alle diensten die we verlenen, streven we naar een enthousiaste klant. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als Adviseur Binnendienst Pensioendesk houd jij je bezig met het beheer en behoud van bestaande pensioenrelaties. Je beheert je eigen portefeuille en bent het eerste contactpersoon voor klanten bij vragen, doorgeven van mutaties, klachten of problemen en je geeft advies over pensioenvoorzieningen. Dit alles doe je vanuit kantoor, via de telefoon en email. Communicatieve vaardigheden zijn daarom erg belangrijk. Je legt daarnaast afspraken en uitgebrachte adviezen vast, controleert documenten en voert gegevens in. Door samen te werken met je teamgenoten  maak je kennis met de vele facetten van het pensioenvak. Naast dat je volwaardig meewerkt op de afdeling bieden we je ruimte voor jouw ontwikkeling en zorgen we voor goede begeleiding. Het is een unieke, leuke en uitdagende functie waarin wij jou de kans geven om, uiteraard in goed overleg, jezelf te ontwikkelen tot een gewenste functie zoals relatiebeheerder, pensioenadviseur of inkomensspecialist. Natuurlijk zorgen we voor begeleiding 'on the job' en helpen we je met eventueel verder te volgen opleidingen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Hbo (+) werk- en denkniveau
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling

Als trainee behaal je ook diverse opleidingen zoals Wft-diploma’s. Hiermee bouw je een compleet pakket aan werkervaring en kennis op! Vervolgens kan je doorgroeien naar andere professionele rollen. Denk aan relatiebeheerder, pensioenadviseur, consultant, projectleider of teamleider. Gedurende het traineeship ontdek je welke rol het beste bij jou past!

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden je een baan (32-40 uur) in een professioneel en deskundig team met alle ruimte voor begeleiding en mogelijkheid om te groeien. We investeren in jouw ontwikkeling en gaan deze uitdaging graag voor een langere periode met je aan. Vrieling Adviesgroep, waar ABC Pensioen een onderdeel van is, is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jan Ids Douma, Teamleider ABC Pensioen via 0523 20 80 31.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 maart 2021. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.