Junior Inkomensspecialist
 

Wil jij het verschil maken bij het geven van een financieel advies? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste.

Als Junior Inkomensspecialist maak je onderdeel uit van het team van ABC Pensioen. ABC Pensioen is een bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep. Zij zijn gespecialiseerd in pensioen- en inkomensadvies.

Wat ga jij doen?
Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitwerken van adviesrapportages en het ondersteunen van de (senior) inkomensspecialisten. Daarnaast draag jij zorg voor de inkoop van de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en pensioenvoorzieningen. Ook heb je veelvuldig telefonisch en schriftelijk contact met klanten en productaanbieders. Bovendien denk je actief mee over hoe we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Je werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op particulieren en ondernemers.

Jij brengt mee:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • bij voorkeur in het bezit van WFT basis; inkomen en vermogen of bereid deze diploma’s te halen;
  • je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen;
  • communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • analytisch en rekenkundig sterk;
  • commerciële, advies- en servicegerichte instelling;
  • enthousiast, positief, proactief, doortastend, resultaatgericht en flexibel.

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een goede én premievrije pensioenregeling. Dit houdt in dat Vrieling de volledige kosten van je pensioenregeling voor haar rekening neemt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties