Inkoopspecialist Zakelijke Schadeverzekeringen
Heb jij ervaring met het inkopen van verzekeringsoplossingen voor complexe en bijzondere zakelijke risico’s? Heb jij overtuigingskracht, kan je goed onderhandelen en ben je een fijne collega om mee samen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als inkoopspecialist ga je op zoek naar de beste verzekeringsoplossingen voor complexe en bijzondere risico’s van onze zakelijke klanten. Dit doe je bij diverse (volmacht)verzekeraars of op de beurs. Niet alleen de beste premie is belangrijk, door jouw onderhandelingstechnieken regel je de uitstekende voorwaarden voor onze klanten. Alle informatie zet je vervolgens om in een duidelijke offerte voor de klant. In je rol als inkoopspecialist heb je nauw contact met de zakelijke relatiebeheerders en verzekeringsadviseurs bij Vrieling. Je bent bovendien op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van zakelijke risico’s en deelt deze informatie met je collega’s.

Het uitgangspunt bij al je werkzaamheden: enthousiaste klanten!

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • In het bezit van de volgende WFT-diploma’s: basis, schade zakelijk, inkomen en vermogen
  • In het bezit van Assurantie A
  • Ruime ervaring op het gebied van zakelijke risico’s, schadeverzekeringen en inkoop
  • Je hebt overtuigingskracht, kan goed onderhandelen en bent besluitvaardig
  • Je weet complexe materie om te zetten in een duidelijke offerte voor de klant
  • Je bent vooral een fijne collega om mee samen te werken!

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

Acties