Grafisch Ontwerper

Kan jij de strategie van onze opdrachtgevers vertalen naar creatieve en communicatief sterke concepten, formats en campagnes? Ben je creatief, flexibel en heb je oog voor detail? Kan je zelfstandig en projectmatig werken? Kom dan ons marketingteam met jouw skills versterken!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als Grafisch Ontwerper ben jij als onderdeel van het marketingteam van Vrieling mede verantwoordelijk voor alle creatieve output. Je werkplek is in Hardenberg. We streven naar het neerzetten van de juiste beleving bij klanten; het creëren van het Vrieling-gevoel in onze uitingen. Je maakt samen met het team verrassende en hoogstaande (digitale) content en communicatiemiddelen. Je hebt oog voor kwaliteit en weet dit als geen ander te communiceren naar klanten en teamleden. Doordat Vrieling Adviesgroep tien bedrijfsonderdelen kent is het proactief en projectmatig kunnen werken een must. Net als goed luisteren en doorvragen om de kern van een boodschap goed te kunnen vertalen. We vinden het ook belangrijk dat je een aantal jaren werkervaring hebt. We verwachten dat je de nodige creativiteit, kennis en ervaring meeneemt. We zien uit naar je komst!

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je een diploma hebt op het gebied van vormgeving;
  • Dat je uitstekend overweg kan met de Adobe Creative Suite tools, zoals InDesign en Photoshop:
  • Dat je een paar jaar werkervaring en een duidelijke visie over de invulling van jouw rol hebt;
  • Dat je enthousiast, proactief en projectmatig werkt;
  • Dat je zelfstandig maar ook goed in teamverband kunt werken;
  • Dat je een verhaal en kern van een boodschap goed visueel kunt vertalen;
  • Dat je de digitale strategie van onze klanten weet te vertalen naar creatieve en communicatief sterke concepten, formats en campagnes:
  • Dat je communicatief sterk bent en anderen kunt meenemen in jouw ideeën.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een dienstverband van 32-40 uur binnen een stabiel en groeiend bedrijf. Je werkt samen met fijne collega’s in een leuk team. Je krijgt veel afwisseling in je werk en alle ruimte voor jouw creativiteit. Verder bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Er worden regelmatig leuke en gezellige activiteiten georganiseerd.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Steven Gerrits, Teamleider marketing- en communicatie via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 februari. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Let op: we werken met een digitaal systeem voor het verwerken van sollicitaties. Daarom worden schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email helaas niet in behandeling genomen.

We krijgen graag een goede eerste indruk van jouw creativiteit, stijl en werk. Een link naar jouw portfolio, YouTube, Instagram account of website zou fijn zijn om alvast kennis te kunnen maken met jouw werk. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.