Financieel Adviseur
Ben je commercieel ingesteld? Heb je ervaring in het geven van financieel advies? Heb je affiniteit met hypotheken en levensverzekeringen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie van Financieel Adviseur.


Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als financieel adviseur voer je de regie over het beheer en behoud van onze bestaande klantportefeuilles. Je voorziet de klant van advies en zorgt dat het traject zorgvuldig wordt doorlopen. Aangezien er tegenwoordig een verschuiving in de markt te zien is naar breed financieel advies, beperkt dit zich niet alleen tot hypotheken. Je geeft ook advies op het gebied van inkomen en vermogen. Je zorgt voor een complete inventarisatie van de situatie van de klant en vertaalt de complexe materie naar een voor hen begrijpelijk advies. Je hebt dus inhoudelijk kennis van zaken, maar je beschikt ook over een flinke dosis empathie waardoor je klanten aan je weet te binden.

Je draagt bij aan de doelstelling om te komen tot en het behouden van enthousiaste klanten. Je bent commercieel ingesteld en altijd actief op zoek naar commerciële kansen en zet deze om in actie.

Wat verwachten wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • 3 á 4 jaar werkervaring op het gebied van hypotheken
  • In het bezit van Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Hypothecair krediet
  • FFP-diploma, Hypothecair planner, Nima/Sales A professioneel verkopen is gewenst
  • Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen
  • Communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Gemotiveerde teamspeler
  • Je bent flexibel en bereid om ook in de avonduren te werken

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Milajka Doutry, Teamleider Hypotheken, via 0523 - 28 27 26 of 06 - 29 56 51 61.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 31 juli. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

 

Acties