Financieel Adviseur
Staat de klant bij jou altijd voorop? Ben je commercieel en heb je affiniteit met hypotheken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie zijn wij?
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste.

Wat ga jij doen?
Als Financieel Adviseur geef je advies aan particuliere klanten over levensverzekeringen en hypotheken. Je zorgt ervoor dat adviestrajecten zorgvuldig worden doorlopen. Daarnaast voer je de regie over het beheer en behoud van bestaande portefeuilles.

Als financieel adviseur stel je je open, ondernemend en zelfkritisch op. Je bent proactief, kijkt over je eigen vakgebied heen, bent stressbestendig en doelgericht. Daarnaast ben je in staat om mee te denken in oplossingen. Je bent in staat om je rol coachend en ondersteunend in te vullen.

Jij brengt mee:

  •      HBO werk- en denkniveau;
  •      1 á 2 jaar werkervaring, met voorkeur op het gebied van hypotheken;
  •      in het bezit van Wft basis; vermogen en hypothecair krediet of bereid deze te behalen;
  •      FFP-diploma; hypothecair planner; Nima/Sales A professioneel verkopen is gewenst;
  •      je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen;
  •      communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  •      commerciële, advies- en servicegerichte instelling;
  •      gemotiveerde teamspeler;
  •      je bent flexibel en bereid om ook in de avonduren te werken.

 

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteren kan tot 24 januari 2021. Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

Acties