Relatiebeheerder Pensioen

Staat de klant bij jou áltijd voorop? Ben je commercieel én heb je affiniteit met pensioenen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de fulltime functie (32–40 uur) van Relatiebeheerder pensioen.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Als Relatiebeheerder pensioen maak je onderdeel uit van het team van ABC Pensioen. ABC Pensioen is een bedrijfsonderdeel van Vrieling Adviesgroep, gespecialiseerd in pensioen- en inkomensadvies. Bij alle diensten die we verlenen, streven we naar een enthousiaste klant. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als Relatiebeheerder pensioen bestaan je werkzaamheden uit klantcontact, het voorbereiden van klantbezoeken, opstellen van adviesrapporten en ondersteunen en aansturen van de Pensioenadviseurs. Jij bent dé contactpersoon van onze MKB-relaties, je plant afspraken voor adviesgesprekken met de adviseurs en geeft advies aan relaties. Bovendien ben jij de schakel tussen werkgever en pensioenuitvoerder.

Wat verwachten wij van jou?
• Hbo (+) werk- en denkniveau
• Onze voorkeur gaat uit naar 3 tot 5 jaar werkervaring
• In het bezit van Wft Basis, Inkomen, Pensioen en Vermogen of bereid om deze op korte termijn te behalen
• Kennis van ANVA en Benefits Plaza is een pré
• Bij voorkeur heb je ervaring met schrijven van adviesrapporten
• Je hebt de drive om je continu te blijven ontwikkelen
• Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
• Commerciële, advies- en servicegerichte instelling

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een enthousiast en servicegericht team, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jan Ids Douma, Teamleider ABC Pensioen via 0523 20 80 31.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 juli 2019. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.