Digital Marketeer

Heb jij ervaring in het opzetten, inrichten en monitoren van online campagnes? Ben je proactief, communicatief sterk en enthousiast? Heb je een duidelijke visie op (digital) marketing en weet jij hier zelfstandig invulling aan te geven? Kom dan ons marketingteam met jouw skills versterken!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.
Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als communicatie- en marketingteam streven we naar het neerzetten van de juiste beleving bij klanten; het creëren van het Vrieling-gevoel. Als digital marketeer ben jij, als onderdeel van het team, dé specialist op het gebied van digitale marketing. Je bent verantwoordelijk voor alle vormen van marketing waarvoor een digitaal kanaal wordt ingezet, Denk hierbij aan websites, online marketing, banners en advertenties op social media. Jij weet welke marketingactiviteiten het best aansluiten bij campagnes en projecten en zet hiervoor zelfstandig een marketingstrategie uit. De digital marketeer gaat daarmee verder waar de traditionele marketeer ophoudt. Jij weet feilloos welke online middelen – email-campagnes, social uitingen, SEO-content, pay-per-click-campagnes en nog veel meer – het best ingezet kunnen worden en op welk moment dat zou moeten gebeuren.

Wat ga je zoal doen?

 • Je ontwikkelt in samenwerking met collega’s en de interne klant een marketingstrategie voor het behalen van de gestelde doelen.
 • Je adviseert over het in te zetten marketingbudget per project.
 • Je zet online campagnes op, richt ze in en monitort de resultaten.
 • Je verzorgt rapportages en communiceert over de voortgang van de resultaten.
 • Je doet voorstellen om resultaten indien nodig bij te sturen.

Wat verwachten wij van jou?
Dat je een aantal jaren werkervaring hebt en dus de nodige kennis en ervaring meebrengt. Daarnaast vinden we het fijn om van elkaar te leren en met elkaar te sparren. Daarom is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en graag in een team werkt.  

En verder verwachten we:

 • Dat je een diploma hebt op het gebied van (online) Marketing of Commerciële Economie;
 • Dat je dag in, dag uit bezig bent met het digitaal zichtbaar maken van ons bedrijf;
 • Dat je een paar jaar werkervaring hebt en een duidelijke visie op online marketing;
 • Dat je enthousiast, proactief en projectmatig werkt;
 • Dat je een creatieve input levert;
 • Dat je zelfstandig maar ook goed in teamverband kunt werken;
 • Dat je communicatief sterk bent en anderen kunt meenemen in jouw ideeën.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een leuke functie met een werkweek van 32-40 uur in een leuk team met fijne collega’s. Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties