Data analist
Ben jij een ervaren, enthousiaste en proactieve Data Analist? Houd je ervan om data visueel te maken met behulp van dashboards en rapportages? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.
Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
In de functie van Data Analist houd jij je bezig met het leggen van verbanden tussen datastromen afkomstig uit verschillende systemen. Met het verzamelen en analyseren van deze gegevens win je nieuwe inzichten in die je vervolgens omzet in (beslissingsondersteunende) informatie. Naast deze werkzaamheden zal je als data analist ook bezig zijn met het opstellen van betrouwbare rapportages, dashboards, het signaleren van trends en bijzondere ontwikkelingen, knelpunten en het uitbrengen van adviezen en aanbevelingen. Om hier een goede invulling aan te geven zorg je ervoor dat onze business intelligence tooling optimaal werkt waarbij je steeds op zoek bent naar nieuwe datastromen en ontwikkelingen (intern en extern) die bijdragen in het tijdig nemen van de juiste beslissingen.

Wat verwachten wij van jou?
• HBO werk- en denkniveau;
• Kennis van ontwerpstructuren, datamodellen en het visualiseren van data;
• Sterk analytische vaardigheden, accuraat en pro-actief;
• Ruime ervaring met Big data en interesse in BI;
• Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Kennis van relevante statistische analysemethodes;
• Kennis en ervaring met PowerBI en overige Microsoft tools;
• Bent gevorderd in SQL.

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrijheid, collegialiteit en betrouwbaarheid zijn typerend voor onze organisatiecultuur. Het is mogelijk om een 32-, 36- of 40-urige werkweek te hebben. Daarnaast bieden we jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vrije dagen, 8% vakantiegeld, een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding, provisievrije verzekeringen en de benodigde devices.

Binnen Vrieling is er veel ruimte voor eigen ideeën. We vinden het ook belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling! Daarnaast worden er veel leuke uitjes met het team of met de organisatie ondernomen. Van een jaarlijkse BBQ tot sportieve activiteiten, zoals samen hardlopen tijdens een cityrun.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Richard Roosken, Teamleider Financiën via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 16 maart 2020. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Let op: we werken met een digitaal systeem voor het verwerken van sollicitaties. Daarom worden schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email helaas niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.