Controller / Medewerker compliance en kwaliteit

Ben jij analytisch sterk, proactief en werk je secuur? Heb je ervaring met financiële verslaglegging, informatievoorziening en heb je affiniteit en/of ervaring met compliance en kwaliteit? Zie jij het als een mooie uitdaging om twee functies te combineren? Dan is de functie van Controller / Medewerker compliance en kwaliteit misschien wel interessant voor jou!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Door groei van de organisatie en uitbreiding van de werkzaamheden is er ruimte ontstaan voor een enthousiaste controller/medewerker compliance en kwaliteit. Dit is een combi-rol waarbij er twee functies worden gecombineerd, te weten: Controller en Medewerker kwaliteit en compliance. Als Controller bereid je de jaarrekeningen voor en stel je maandelijkse interne managementrapportages op zowel op het gebied van financial control als van business control. Daarnaast voer je projectadministratie uit in relatie tot projectenportfolio. Als Medewerker compliance en kwaliteit handel je zelfstandig meldingen en klachten af, rapporteer je bevindingen en verricht je administratieve werkzaamheden voor o.a. het beheersen van interne en externe compliance risico’s. Je begeleidt externe audits door bijvoorbeeld informatie aan te leveren en toe te zien op correcte registratie van afwijkingen en incidenten.

Je zult onder de Teamleider Financiën vallen en werkzaamheden verrichten voor en met de Coördinator compliance en kwaliteit.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring als controller of in een soortgelijke functie
  • Je hebt ervaring in en kennis over de financiële sector
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van WFT basis of je bent bereid om dit diploma te halen
  • Je bent communicatief vaardig, proactief en analytisch ingesteld

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij organiseren regelmatig leuke en gezellige activiteiten. 
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Richard Roosken (Teamleider Financiën), telefoonnummer: 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 april 2021.
Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.