Content- & beeldmarketeer
Is het jouw passie om met beelden en teksten de juiste boodschap over te brengen? Heb je ervaring in (zakelijk) fotograferen en het maken van video’s? Ben je proactief en kan je zelfstandig en projectmatig werken? Kom dan ons marketing team met jouw skills versterken!

 

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als content- en beeldmarketeer ben jij onderdeel van het marketingteam van Vrieling. Je werkplek is in Hardenberg. We streven naar het neerzetten van de juiste beleving bij klanten; het creëren van het Vrieling-gevoel door beeldgebruik. Doordat Vrieling Adviesgroep tien bedrijfsonderdelen kent is het proactief en projectmatig kunnen werken een must. Net als goed luisteren en doorvragen om de kern van een boodschap goed te kunnen vertalen. We vinden het ook belangrijk dat je een aantal jaren werkervaring hebt. Het dagelijks werk bestaat uit het schrijven van content voor onze website, social media en communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven en brochures. Naast het maken van content redigeer je teksten van collega’s en houd je de website up to date. Je brengt de nodige creativiteit, kennis en ervaring mee. Samen met jou kunnen we onze interne klanten nog beter van dienst zijn en brengen wij onze marketing en communicatie op een hoger niveau. We zien uit naar je komst!

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je een afgeronde Communicatie opleiding hebt op minimaal MBO niveau;
  • Dat je gevoel hebt voor beeld en bij voorkeur ervaring hebt met Adobe
  • Dat je een paar jaar werkervaring en een duidelijke visie over de invulling van jouw rol hebt;
  • Dat je enthousiast, proactief en projectmatig werkt;
  • Dat je zelfstandig maar ook goed in teamverband kunt werken;
  • Dat je communicatief sterk bent en anderen kunt meenemen in jouw ideeën.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een parttime vacature (24 uur) binnen een stabiel en groeiend bedrijf. Je werkt samen met fijne collega’s in een leuk team. Je krijgt veel afwisseling in je werk en alle ruimte voor jouw creativiteit. Verder bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Er worden regelmatig leuke en gezellige activiteiten georganiseerd.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Steven Gerrits, Teamleider marketing- en communicatie via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 februari. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Let op: we werken met een digitaal systeem voor het verwerken van sollicitaties. Daarom worden schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email helaas niet in behandeling genomen.

We krijgen graag een goede eerste indruk van jouw creativiteit, stijl en werk. Een link naar jouw portfolio, YouTube, Instagram account of website zou fijn zijn om alvast kennis te kunnen maken met jouw werk. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.