Business Analist IT

Ben jij de persoon die de vertaalslag kan maken van gebruikerswensen naar functionele specificatie? Krijg jij energie van het optimaliseren en standaardiseren van processen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Business Analist.
 

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Wat ga jij doen?
Als business analist signaleer je kansen en initieer je efficiency verbeteringen. Je zet acties uit door deze samen te brengen met de (nieuwe) eisen en wensen van de gebruiksorganisatie. Jij snapt wat de business zegt en weet te achterhalen wat eigenlijk wordt bedoeld. Jij bent in staat om complexe bedrijfsprocessen uit te werken tot een werkende IT-oplossing. Voor jou is het een uitdaging om complexe processen en functionaliteit om te zetten in begrijpelijke ‘user stories’. Je overlegt binnen Vrieling met verschillende business owners en stemt mogelijk af met onze leveranciers.

Als business analist ben jij niet alleen de schakel tussen de business en IT, maar ben je ook in staat om de technische haalbaarheid van een oplossing in te schatten. Je bent niet vies van details. Snap jij waarvoor je een activity diagram gebruikt? En weet jij goed de weg met data modellering? Dan moeten we absoluut met elkaar in gesprek.

Wat wordt er van jou gevraagd?
Wij zoeken iemand die continu op zoek is naar verbetering en een ander durft aan te spreken op gemaakte afspraken. Iemand die initiatiefrijk is met een instelling: ‘liever zelf beginnen dan afwachten’. Tevens moet je accuraat te werk kunnen gaan. Het is belangrijk dat je een gedreven, energieke en enthousiaste persoonlijkheid hebt. Je hebt een ondernemende instelling en kunt omgaan met tegenslagen en gewijzigde prioriteiten. Met jouw verfrissende ideeën inspireer en motiveer je je collega’s om samen de softwareontwikkeling van Vrieling structureel te verbeteren.

•    Afgeronde HBO- of WO-opleiding
•    Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur op het snijvlak van Business en IT
•    In bezit van WFT Basis of bereid om dit diploma te behalen
•    Affiniteit er ervaring met data modellering, Agile-Lean omgevingen, DevOps en Scrum methodiek
•    Kennis en ervaring in de verzekeringsbranche is een pré
•    Accuraat, in staat om onder verschillende omstandigheden nauwgezet te werken.
•    Kunnen omgaan met tegenslagen, wijzigen van prioriteiten.
•    Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

 

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Acties