Business Analist
Ben jij de persoon die de vertaalslag kan maken van gebruikerswensen naar functionele specificaties? Krijg jij energie van het optimaliseren en standaardiseren van processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Je gaat als business analist aan de slag voor de bedrijfsondersteunende afdelingen. Je signaleert kansen op efficiëntieverbeteringen en initieert acties om deze samen te brengen met de (nieuwe) eisen en wensen van de gebruiksorganisatie. Je begrijpt wat de business zegt, en weet te achterhalen wat er bedoeld wordt. Jij bent in staat om complexe bedrijfsprocessen uit te werken tot een werkende IT-oplossing. Voor jou is het een uitdaging om complexe processen en functionaliteit om te zetten in begrijpelijke ‘user stories’ en je bewaakt de backlog. Je overlegt binnen Vrieling met verschillende business owners en stemt mogelijk af met onze leveranciers.

Als business analist ben jij niet alleen de schakel tussen de business en IT, maar ben je ook in staat om de technische haalbaarheid van een oplossing in te schatten. Je bent niet vies van details. Begrijp jij waarvoor je een activity diagram gebruikt? En weet jij goed de weg met data modellering? Dan moeten we absoluut met elkaar in gesprek.

Jij brengt mee:

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur op het snijvlak van Business en IT.
  • In bezit van WFT Basis of bereid om dit diploma te behalen.
  • Affiniteit en ervaring met data modellering, Agile-Lean omgevingen, DevOps en Scrum methodiek.
  • Kennis en ervaring in de verzekeringsbranche.

Verder ben jij iemand die continu op zoek is naar verbetering. Jij bent initiatiefrijk en hebt de instelling: ‘liever zelf beginnen dan afwachten’. Tevens moet je accuraat te werk kunnen gaan. Het is belangrijk dat je een gedreven, energieke en enthousiaste persoonlijkheid hebt. Je hebt een ondernemende instelling en kunt omgaan met tegenslagen en gewijzigde prioriteiten. Met jouw verfrissende ideeën inspireer en motiveer je je collega’s om samen de softwareontwikkeling van Vrieling structureel te verbeteren.

Wie zijn wij?
Met ruim 280 medewerkers adviseert Vrieling Adviesgroep vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb je vragen over deze functie en of proces?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via d.timmerman@vrieling.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Dan komen we graag met jou in contact. Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl

Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

Acties