Verzekeringsadviseur binnendienst particulier
Ben je klantgericht, resultaatgericht en communicatief sterk? Ben je daarnaast commercieel ingesteld en heb je kennis van particuliere verzekeringen? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van verzekeringsadviseur binnendienst particulier!

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als verzekeringsadviseur bedien je (samen met je collega’s) onze klanten op het gebied van particuliere verzekeringen. Je hebt dagelijks via telefoon en e-mail contact met klanten. Bovendien ontvang je klanten op kantoor. Je geeft verzekeringsadvies, je sluit verzekeringen af, beantwoordt vragen, plant afspraken en verwerkt wijzigingen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in het verzekeringsvak
  • Je bent in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Schade particulier
  • Je hebt een commerciële, advies- en servicegerichte instelling
  • Je bent bereid om af en toe ’s avonds en in het weekend te werken

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Camiel Slot, Teamleider Verzekeringen Particulier, via ons kantoornummer 0523-282726.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan tot 1 april 2021. Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Wij werken met een digitaal systeem voor het verwerken van sollicitaties. Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden daarom niet in behandeling genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.