Schadebehandelaar Aveco

Staat de klant bij jou áltijd voorop? Heb je ervaring als schadebehandelaar en affiniteit met campers en caravans? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Aveco is dé camper- en caravan verzekeringenspecialist en op zoek naar  een collega voor de fulltime functie van schadebehandelaar. Je houdt je in deze functie onder andere bezig met het behandelen van camper- en caravanschades inclusief reis- en annuleringschades.

Vrieling Adviesgroep
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en verzuim. Daarnaast heeft Vrieling een eigen makelaardijafdeling. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Functieomschrijving
Als schadebehandelaar bestaat je werk voornamelijk uit het  behandelen van schades voor onze klanten en daarmee samenhangende werkzaamheden, zoals het informeren van onze klanten. Dit doe je samen met je collega’s van Aveco. Daarbij verwachten we een zeer servicegerichte insteling.

Wat verwachten wij van jou?
• Je hebt HBO werk- en denkniveau
• Je bent in het bezit van WFT Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk
• Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s Schadebehandelaar/Acceptant Motorrijtuig- en aansprakelijkheidsverzekeringen (oude M&S diploma)
• Je hebt ervaring als schadebehandelaar en kennis van verzekeringen
• Je hebt een advies- en servicegerichte instelling: je gaat voor enthousiaste klanten!
• Je ambieert een excellente schadebehandeling: hier ga je altijd voor!
• Je hebt een groot empathisch vermogen; dit betekent dat je je goed kunt inleven in de klant, voor hen klaarstaat en goed kunt opvangen.
• Je bent communicatief zeer vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
• Je bent bereid aanvullende opleidingen te volgen

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf. Wij bieden je een prettige werksfeer in een jong, enthousiast en servicegericht team, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Ook organiseren we regelmatig leuke en gezellige activiteiten. De vaste standplaats van Aveco is het kantoor in Hardenberg.

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Martin Zoer, teamleider schadeafdeling via 0523 – 28 27 26.

Geïnteresseerd?
Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden niet in behandeling genomen.