ANVA/AWI Applicatiebeheerder
Wil jij werken aan uitdagende projecten in een professionele en innovatieve omgeving? Ben jij iemand die denkt in oplossingen en heb je ervaring met ANVA/AWI? Dan zijn we misschien op zoek naar jou!

 

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim.
Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee!

Over de functie van ANVA/AWI Applicatiebeheerder
Binnen ons bedrijf zijn de softwarepakketten ANVA & AWI het hart van de organisatie. Niet alleen administreren wij hierin al onze klanten en hun verzekeringen, maar ook voorziet het systeem ons van alle data om onze bedrijfsactiviteiten uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan koppelingen met onze webapplicaties, boekhouding, management informatie systemen etc. Als ANVA/AWI Applicatiebeheerder ben je er onder andere voor verantwoordelijk dat alle klanten en producten eenduidig en zo efficiënt mogelijk kunnen worden vastgelegd en dat de klanten correct en effectief bediend kunnen worden. In teamverband werk je aan innovatieve projecten met behulp van de Scrum ontwikkeltechniek. Je neemt verantwoordelijkheid en werkt volgens de gestelde prioriteiten.

Wat vragen wij van jou?

 •         afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 •         relevante werkervaring met het softwarepakket ANVA;
 •         relevante werkervaring met het softwarepakket AWI;
 •         kennis van PlanetPress is een pré;
 •         je hebt kennis van verzekeringen (kennisniveau WFT basis);
 •         je durft verantwoordelijkheid te nemen;
 •         je kunt goed in teamverband werken;
 •         kennis van bedrijfsprocessen en affiniteit met het inzetten van automatisering;
 •         ervaring met Linux, MS Access en/of JQuery is een pré.

Wat hebben wij jou te bieden?

 •         werken aan uitdagende projecten in een professionele en innovatieve omgeving;
 •         een prima werksfeer en collega’s die hun passie voor techniek met jou delen;
 •         uitstekende doorgroei mogelijkheden (opleidingen en trainingen, maar ook conferenties);
 •         goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. korting op verzekeringen en een goed pensioen)

Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede andere arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een goede pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich  professioneel en  persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

 

 

Acties