Afstudeerstage Fizie
Ben jij bijna klaar met je HBO-studie op het gebied van (bedrijfs)economie en ben je op zoek naar een afstudeerstage in deze richting? Heb je een passie voor cijfers en vind je gezond werkgeverschap een interessant thema? Dan komen we graag met jou in contact! 

Fizie
Fizie helpt bedrijven bij alles wat te maken heeft met verzuim van medewerkers en het voorkomen daarvan. Samen met onze klant zorgen we er in eerste instantie voor dat medewerkers veilig en gezond hun werk kunnen doen. Mocht er toch iemand uitvallen, dan gaan wij aan de slag om hem of haar zo snel, maar ook zo duurzaam mogelijk weer aan de slag te krijgen. Fizie is onderdeel van Vrieling Adviesgroep.  

Vrieling Adviesgroep
Vrieling adviseert (met ruim 200 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste. Gemiddeld waarderen onze klanten onze dienstverlening met een dikke 8. Daar zijn we als organisatie natuurlijk heel blij mee! 

Functiebeschrijving
Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die graag de uitdaging aangaat om het gehele financiële model van Fizie te onderzoeken. Jij kan kostprijsberekeningen doen, kijkt naar onze omzet en schrijft een financieel advies om ons toekomstbestendig te waarborgen. Daarvoor krijg je niet één maar twee begeleiders. De teamleider van Vrieling Financiën en de teamleider van Fizie zullen jou tijdens deze stageperiode ondersteunen.

Herken jij je in het volgende profiel?
•Je bent een 4e jaars hbo-student (studierichting: Bedrijfseconomie of andere financiële studie)
•Je hebt een passie onderzoek en uitpluizen van cijfers
•Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken
•Je bent enthousiast, proactief en kan werken onder druk
•Je bent communicatief sterk; je vindt het leuk om te schrijven en doet dit foutloos
•Je kunt goed plannen en zelfstandig werken

Wat wij jou bieden? 
•Een leerzame stage en een kans om af te studeren bij ons bedrijf 
•Een te gekke werkplek, waar je veel kunt leren en samenwerkt met enthousiaste collega’s 
•Veel afwisseling en zeer diverse werkzaamheden
•Niet één maar twee stagebegeleiders
•Een bruto stagevergoeding van €250,- per maand

Vragen?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Ivo Smit, Teamleider Fizie via 0523 - 20 80 26 of i.smit@fizie.nl

Geïnteresseerd?
Wanneer je interesse hebt in deze vacature, klik dan op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf). Let op: wij werken met een online systeem oor het verwerken van binnenkomende sollicitaties. Schriftelijke sollicitaties en sollicitaties per email worden daarom niet in behandeling genomen.