Verzekeringsadviseur Buitendienst Zakelijk (regio Zwolle)

Wil jij graag werken in een team waarin verantwoordelijkheid voor je klanten, aandacht voor de inhoud van het vak en gezelligheid centraal staan? En wil je samenwerken met je Relatiebeheerder aan het leveren van een 9+ ervaring bij klanten. Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wie zijn wij?
Vrieling Adviesgroep adviseert (met ruim 240 medewerkers) vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle over verzekeringen, hypotheken, verkoop en aankoop van vastgoed, pensioenen, bankzaken en verzuim. Bij alle diensten die we verlenen, streven we niet naar een tevreden klant, maar naar een enthousiaste klant.

Wat ga jij doen?
Persoonlijke aandacht voor klanten staat centraal bij Vrieling Adviesgroep. Als Verzekeringsadviseur Buitendienst zakelijk speel je daar een belangrijke rol in. Jij gaat op bezoek bij onze relaties, dit gaat voornamelijk om ZZP'ers en MKB-bedrijven. Jij brengt hun behoeften en risico’s in kaart en weet deze om te zetten naar producten en diensten. Je bent zichtbaar in de regio en onderhoudt de bestaande portefeuille. Daarnaast vind jij het een uitdaging om de portefeuille zelf verder te laten groeien. 

Wat breng jij mee?

  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Ervaring met garageverzekeringen is een pré
  • In het bezit van WFT Basis & Schade (zakelijk en particulier) en Inkomen
  • Wonen in het werkgebied Zwolle of directe omgeving
  • Commerciële en servicegerichte instelling
  • Enthousiaste persoonlijkheid die graag samenwerkt

Wat hebben wij jou te bieden?
Vrieling Adviesgroep is een stabiel en groeiend bedrijf waar een prettige werksfeer hangt. Vrieling biedt naast een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan een uitstekende pensioenregeling waarin je als medewerker geen eigen bijdrage hebt. Vrieling gaat voor goed opgeleide en enthousiaste medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit zijn hiervoor twee belangrijke pijlers. Daarom hebben medewerkers toegang tot de Vrieling Academie waarin ze zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Ook is er de mogelijkheid om mee te doen aan Vrieling Vitality. Dat is een programma dat bewegen stimuleert én beloont. Kortom, Vrieling biedt goede en mooie mogelijkheden. Medewerkers zijn trots om bij Vrieling te werken, ben jij dat binnenkort ook?

Heb jij vragen over deze functie?
Neem dan contact op met Daniëlle Timmerman, Corporate recruiter, via 06 239 513 38.

Ben jij enthousiast?
Solliciteer nu! Klik of op de knop "solliciteren" en verstuur online je sollicitatie en CV (pdf) of stuur jouw sollicitatie en CV naar: d.timmerman@vrieling.nl.

Wij kijken er naar uit om je te leren kennen!

Acties